Rukiyesevgili zeyno_gr ya ummarım kendiliğin sancın gelir… bende bundan korkuyorum işte zor muydu suni sancı ?.
zeyno_gr Rukiyesevgili Bana göre zor değildi adet ağrısı gibi vurdu pek hissetmedim yattım o yuzden hareket etseydim belki hızlı ilerlerdi
Rukiyesevgili Cigdem_ckmz benimde 38. Haftanın ortasına kadar durdu durdu birden göbeğimin altında sol tarafta biraz çatladı bugün eşim bebeğimizi severken gördü biraz çatlamış dedi Nasıl moralim bozuldu insan hamile bir kadına bunu söyler mi dedim küstüm ona 😔
Cigdem_ckmz Rukiyesevgili ahah canım 😀bende basta taktım baktim geleceği yok amann dedim ne oluyorsa olsun
Rukiyesevgili malatya4444 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl oldu başladı sancıların bizimle paylaşır mısın ?.
Bir_Prenses_Annesi Rukiyesevgili 38+2 olduk hala belirti yok 36′da hazır ol demisti doktor daha ne kanala inmiş ne doqum pozisyonu almıs cok rahatmış kızım qelmek istemiyor annesi 41′e kadar bekleyelim dedi 🤭😂
Haticekablan Rukiyesevgili 40+2 de bitti bugün hala yok ne zormus böyle beklemek umarım hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşuruz
Rukiyesevgili Haticekablan ay inşallah canım bol bol dua edelim birbirimize… doğuranlarda da burda yaZsın haberleşelim inşallah… öncelikle 40 haftayı geçmiş anneler inşallah bu gece hepiniz sağlıkla doğurur yavrularınıza kavuşursunuz🤱🏻 😊🤲🏻 Sonra tek tek sıra bize gelir 😃🤩🤰🏻
Alfabetaa Rukiyesevgili hayırlısıyla sağlıkla gelsin hepsi inşallh🌸 bende perşembe gidicem acıklık var mı diye bakıcak inşallah vardır 😊
Leylayunus Rukiyesevgili canım bugün gittim yanlış hesap olabilirmi diye sordum tarihte değişiklik yaptı bebeğin suyu galan iyiydi şuan 38 haftalık görünüyo kilosu 3200 haftaya cumaya kadar beklicez gelmezse suniyle doğurturuz dedi ama gelir diye umut ediyorum
Ssmzsh 6217 korkma bende bazen korkuya kapılıyorum ilk doğumum normal olacak nasipse. Vücudumuz ve bebiş nası davranması gerektiğini biliyor Rabbim sancı aralarında dinlendiriyormuş doğuran anneler öyle diyor. Hayırlı kolay doğumlar nasip olsun 🙏🏼
EdanurZ Rukiyesevgili 38+6 yız hala gelen giden yok 🤦🏻♀️ Bide kız erken gelir diyolar nerdeeee 😂 benim kızın bundan haberi yok galiba 😂