33 haftaligim 58 ile hamile kaldim suan 88 kiloyum 20 haftalikkende 70 kiloydum cok fazla kilo aldm ama boyum var diyee kaldirabiliyorum. gende dikkat etmekte fayda var malum bide bunun vermesu varr

19+5 deyim 54 kg ile başladım şuan 56 kg yani 2 kilo aldım 🤗 ilk aylarda bulantı kusma hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür 🤗

dryaras7 ben 23 haftaya girdim bugün itibariyle hiç almadım kendim düzenli beslendiğim için aksine kilo vermişim 🤗

Ikizlerime hamileyim 31. inci haftamda 17 kilo aldim. Sonum nasil olcak bilmiyorum😅😅

dryaras7 aslında hep şikayet etmişimdir zayıflıktan ama şimdi iyi ki diyorum hareket kabiliyetim kısıtlanmıyor dinç hissediyorum ve istediğimi yiyorum💃😂

dryaras7 benim olmuyor göbiş cıktı yaklasik bir aydır hamile pantalonu giyiyorum eski tuniklerim olmuyor yeni salas pileli tunikler aldik ve toplamda 3 kilo 55 ile hamile kaldim 58 kiloyum ac karni yemek yiyince 59 tabi 🙈

Buket38 ben de 15 ve hiç almadım. Bir süre daha almam umarım. Diyet yapmıyorum tatlıdan tiksiniyordum ama artık yiyorum kilo alacağım diye korkuyorum. Hani illaki alınacak aça şekerli kızartma yiyip almak sağlıksız