Nhyas Kuvöz olayı çok kiloyla ilgili bir durum değil yalnız eğer ciğer gelişimi iyiyse, emme yutma refleksinde sıkıntı yoksa 2 kilo üzeri olup girmeyedebilir, çok çok ufak doğup o sorunları hallettiğinde 2 kilo olup kuvözden çıkanlar da oluyor
annepanda Mevaninannesi21 kiz kardesim 2.600 dogmuştu 99 depremi zamaniydi. Annem cok panik yaptigindan ve biz adapazarinda yasadigimizdan strese bagli bebek yorgun dogmustu. Kuveze alinmadi ama 1 hafta bebek odasinda tutuldu. Saglikliydi ama yorgunluktan emmemiyordu. Surekli sallandik hastanedeyken 1 hafta kardesimi bekledik herkes kacti biz bebek karisir diye hic cikmadik.. zor zamanlardi..
ThinkerTubi Mevaninannesi21 ben de 34. Haftadayım. 33+5 de 1900 civarıydı. Karın çevresi 3 haftaya yakın geride. Doktorum bunu 30. Haftada farketti, ilk zmaan sıkı takip her an alabilirz dedi ama şu an gerilik sabit kaldığı için sorun olmadığını söyledi. Tabi yine sıkı takip söz konusu
Emnemrahf Mevaninannesi21 benim ilk kızım 36+3 de dogdu ve kilosu 2.390 dı doktor sezeryana alırken muhtemelen küveze alırız dedi ama cıktıgımda kızım yanımdaydı 😍 ciğrleri gelişmişti ve gerek kalmamıstı küveze girmesine
Pasiflora Benim kızımda aynı şey olmuştu karın çevresi gelişimi 2 3 hafta geriden takip ediyordu 38 haftada söylediler 1 hafta boyunca 3 günde 1 nst ye gittim sonucları perinatolog gördü ve boşuna beklemeye gerek olmadıgını doguma alınmamı söylediler 2400 ile dogdu kızım küveze alınmadı şükür bendeki sorun bebeği besleyen damarda tıkanıklık vardı o sebep olmuş şimdi 2. Hamileliğim bunda da böyle bişey olabilirmiş
Ebrugur123 Pasiflora kesinlikle olabilir dikkat edin derim benim ilk oglumda gelisim geriligi vardi 37 haftalik sezeryan oldum simdi yine gebeyim olmaz diye tahmin ettim ama maalesef bu dada oldu hatta daha erken basladi suan 37 haftayi bekliyorum dogum icin 33 hafta 1700 gram cok minik en fazla 2 kilo dogar dedi doktor 😢
1mervef Kadze 38 haftalığım bende de su azlığı var 100 ml dedi doktor erken Doğuma sebep mi 3 kilo şuan bebek biraz daha kalıp gelişmesini istiyorum su azlığı için bi öneri aldınız mı
Hilal1206 Mevaninannesi21 benim kızım 38. Haftada olmasına rağmen 36 haftaya uyumlu 2100 gr doğdu çok şükür küveze konuşmadı ciğerleride gelişmişti çok şükür tek problem kan şekeri düşüyordu zor uyandırıp besliyorduk
Defnerabia Mevaninannesi21 35+4 de nişanım gelmesıyle doguma aldılar 2080 gram dogum yaptım kızımı şükürler olsun hiç küveze girmedi fakat girmemesi için hastanede her yattıgımda doktorum ciğer geliştirici iğne yapmıstı 5 kere falan yemısımdır. O iğnenin işe yaradıgını düşünüyorum
prensesim35 Mevaninannesi21 oğlum 38+6 da 2900 doğdu ödem gidince 2750 ye düştü küvezde kalmadı bnce sağlıklı olduğu sürece her bebek girmiyor
Mommy2b Mevaninannesi21 🙋🏻♀️Biz tam 2480g doğduk ve hastanede sadece bir gece yattık. Haftası daha ileriydi 39da doğdu hiçbir sıkıntımız da olmadı elhamdulillah sizin haftanız da iyi 37 dolmak üzere. İçinizi ferah tutun ki iyisi olsun 🌸
Pasiflora Sirinanne1 hayır normal doğum ama devlette doğum yaptım özel hastaneye gitseydim eminim ki beni sezaryana alırlardı
Birminikannesi44 Mevaninannesi21 bence kuvöze girmesi kilo ile alakalı değil oğlum 3.660 doğduğu halde kuvözde kaldı