Mevaninannesi21 Bebeği 2.500 kilo doğup küveze girmeyen varmı ? 36+4 üz gelişim geriliği var karın çevresi 2 hafta geride. Doktorum heran doğum yapabiliriz dedi. Normal istiyorum ama mümkün olur mu onuda bilemiyorum 😕
Kardelen_nm Mevaninannesi21 benim ablam 2200 doğmuş ve küveze girmemiş inşallah sağlıklısı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Ozge3747 Mevaninannesi21 Ben ilk kızımda 2690 gr doğurmuştum 3 gün sonra 2450 gr a düşmüştü. Küveze girmedi ama bize ciğer geliştirici yapılmıştı olmasa ne olurdu bilemiyorum.
Krizantem_ Mevaninannesi21 Arkadaşımın bebeği 7 aylık doğmustu 2 200 falandı küveze girmedi , bende 2 buçuk kilo doğmuşum çok minik olmam dışında bir şeyim yokmuş ☺️
yusufbebekk447 Benim de çok kilolu doğmayacak 32.haftada 2000 di en fazla üç kilo doğar .küveze girmesi şart değil. Karın çevresinde gerilik varsa bilmiyorum tabi
Laylaaaa121212 yusufbebekk447 ama 32 haftaya göre gayet iyi değil mi kilo benimde 1800 civarı doktor 2 olsa iyi olurdu dedi sizinki iyi bence kafam karıştı
sedaa_aa Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. 32de gittiğimde 1820ydi kilosu genetik olarak minyon bi Bebek 2400-2500ü görürsün maksimum dedi doktorum. Bir de doğumdan sonra ödemini atıyor diyorlar İnşallah küvezde alınmaz bebeklerimiz 🙏🏼
Asadasad Kardeşimin bebeği 37. Haftada 2200 doğdu ödemini atınca 2050 kaldı ama küveze girmedi ciğer geliştirici de olmadı bir kaç aya hemen yaşıtlarını yakaladı maşşallh endişelnmeyin🙏
Dilara1503 Mevaninannesi21 canım ben anlamıyorum neye göre erken doğum planlanıyor ben 35+5 teyim karın çevresi 34 hafta ile uyumlu kilosu da 2390 normal dedi doktor olabilir 4 hafta geriliğe kadar kontrol ediyorlarmış. 2 doktora gidiyorum biri prof diğeri perinatolog ikisi de sorun görmedi. 2 haftaya sebep mi erken doğum diyor doktor yoksa suyu vs az mı
Mevaninannesi21 Dilara1503 canım tansiyon yükselirse su azalırsa tahlillerinde sorun çıkarsa bebek hareketleri sorun olursa dedi
Eenn41 Mevaninannesi21 bence küvez olayı biraz haftanın küçüklüğüne bağlı olabilir kiloyla alakası olacağını sanmam yada tek başına kilonun baz alıncağını sonuçta 3500 doğup oksijensiz kalıp küveze girenlerde var
Mevaninannesi21 Dilara1503 şuanlık yok canım şükür sadece bugün kontrolde tansiyonum biraz yüksek çıktı ama evde sürekli ölçüyorum hiç yüksek çıkmıyordu stres yaptım heralde ondan oldu inşallah vaktinde sağlıklı bi şekilde gelir 🙏
Seher112 Mevaninannesi21 benim en küçük kardeşim 34. Haftada 1900 gram doğdu çok şükür küveze falan girmedi şuan 6 yaşında
Meloss37 Mevaninannesi21 7 ay önce 36 haftada gece suyum gelerek doğum yaptım oğlum 2400 doğdu ama maşallah çok sağlıklıydı küvezede girmedi benimde kilo alımı durmuştu 1 hafta sonra doğum konuşulcaktı konuşulmaya kalmadan suyum geldi şükür Bi sıkıntı yaşamadım inşallah sende sağ sağlım kucağına alırsın evladını kuzum 🤲