Efebilal FatmaYilmazUyar 34+1 valla gece uykularım yok gibi bişe arada kasık sancım oluyo kalça ağırlarım hep vardı son bir ay dayanmaya çalışıyorum ☺
25ummu 34+2 Uykusuzluk,gogus agrilari,bel ve bacak agrilarm cok var egilip kalkmakta zorlanıyorum bugün de sancm var ara ara geliyo nedir anlamdm gecmezsse doktora gitcm adet ağrısı gibi
FatmaYilmazUyar ayni sıkıntılar bende de var rahmime doğru çok sancı yapıyor can yakıyor resmen hareket ettikçe ve çok hareketli hic durmuyor sürekli hareket halinde yürüyünce özellikle sancı yapıyor Rabbim hepimize yardim etsin kızlar🙏🙏
busra123 34+3 olduk bugün. Gece uykularım çok azaldı. Sağa sola dönemiyorum. Dönerken canım yanıyor. Mide yanmam çok var aşırı rahatsız oluyorum. Eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyorum. Birde bebegim çok toplanıyor. O da canımı yakıyor zaman zaman
Hatira busra123 Selam Iyı aksamlar suan bende34+4gunluk hamıleyım sızın yorum okdum bılgı almak ıcın yazıyorum bende aynı aksamlar Karnım sertelsıyor top gıbı oluyor bı kaç sanıye sonra godıyor tekrardan oluyor bende öğlenlerde oluyor tekra tekrar normelı erken dogum olurmu?😕
Berkaymelisa Hepinizin anlattığı hepsi bende de var en çok geceler sıkıntı yatmak yatamamak yattımı kalkamamak Allah yardımcımız olsun 😊34+1
Symanur 34+2 günlük olduk bizde sadece belirli saatlerde halsizliğim oluyo o kadar uyku sorunum ağrın filan yok şükür inşallah böyle devam ederiz 😍😍
busra123 Hatira iyi akşamlar sizede. Benim doktorum bana normal demişti. Bu yorumdan bu yana bayağı zaman geçmiş 38+2 oldum hala zaman zaman oluyor kasılmalar. Hatta söyle söyleyim size son 2 gün birşey yoktu bugün tekrar başladı. Bilmiyorum faydalı olur mu size ama doktorum bana 34. Haftayı geçtikten sonra doğum olsa bile büyük problem olmaz dedi. Tabi ne kadar beklerse o kadar iyi de demeyi ihmal etmedi. Kanınızın sertleşigini doktorunuza söylerseniz nst de bakabilir. Yine bildiğim kadarı ile her sertleşme doğum habercisi değil. Bence içinizi rahat tutun. Açılmaniz kanamaniz yoksa sertleşme olabilir dedi yine doktorum bana. Umarım faydalı olmuştur
Hatira busra123 Cok tsk ederim bilgim oldu Bu Aksam Fazla oldu ve nefes darligi yasiyorum karnim sertesirken ilk hamileyim onun icin Cok tedirginim yarin doktora gitmeyi dusnuyorum Yazayim dedim en azindan icim rahat oslun Tsk ederim Rahatsiz etdiysem kusra bakmayin 💕
busra123 Hatira estafurullah dediginiz şeyler çok normal. Bende hala gece boğulacak gibi oluyorum. Sıcak basıyor karnımı elime alıp döndüğüm yere koyasım geliyor 😊
Hatira busra123 Selam Aleykum Bu gun gitdim Kontorl yapildi bende acilma vardi 28 mm tansiyon yuksekmis iki uc haftda sabir et dedi doktor Yatarak suanda olsa kalirda cocuk dedi amma Ben istiyorum ane karinda kalmsi daha Iyi hem kilo alsin O agrilarda normel eger gelib keciyorsa doguma hazirliyordu kendini metak etme dedi 35-0gunluk kilosu2350qram normelmi her hafta 200-250alir dedi Ilac yazdi vitamin bide mende bakererya var sidikde🤭 ona tedavi goruyorum Salıkla gelsınler Insallah 💕Allahın ızını ıle 🤲🏻🤲🏻
busra123 Hatira çocuğun kilo almasını istiyorsanız muz yiyin. Inşallah zamanında ve sağlıkla gelir yavrucagıniz
Hatira Hilallllllll Yok adet dıgılde sıcak nefes darlıgım oluyor bıde bel arıları böyle 😕karınım sertleşme olduduna bogluyor gıbı oluyor
Zeynep_adem58 gonul0604 bnim yuzumden birbirinize laf soylemeyin kizlar yanlis.anlasilma.oldu bayanda baya sert tepki verdi kendini anlatmak yerine hatta hakaret etti hamile.halimle bnide.uzdu ama.olsun lutfen insanlara karsi biraz daha kibar olun derdiniz varsada daha kibar olabilursiniz hakliysanizda hakkinizi daha makul dille dile getirebilirsiniz siz su an belki de hakliyken haksiz duruma dustunuz ben yanlis anladim anlatsaydiniz belki bu konu buralara gelmzdi ustune ustelikte kirip doktunuz hakka asil siz girdiniz inanin kapatalim bu konuyi tatliya baglayalim Hilallllllll