Deletedmom27 Pelin093 amin inşallah canım benim gönlünce olsun🤲🏼Bende iki kızcıyımdır hep hayalimdi ama nasip böyleymiş,sağlıkla hayırla gelsin tüm evlatlarımız❤️
Deletedmom27 Pelin093 kızımda erkenden hafif koyulaştı da oğlumda rengi değişmedi 18+4 haftalığım fark ettiğim kahve halkası genişledi..ama görümcem de oğlanda koyulaşmıştı demişti değişiyo demek ki
Pelin093 Deletedmom27 demekki illa erkekte koyulascak diye bisey yok kisiden kisiye göre degisiyo oda hurafeymis o zmn 😅
Busra2706 Pelin093 bende hep erkek hissediyordum rüyamda da oğlum olduğunu gördüm. Bu tarz şeylere pek inanmam ama benim de doğru çıktı :)
Pelin093 Busra2706 bende anneler hisseder diye düsünenlerdenim ilk kizimdada kiz hissedip rüyamda da kiz görmüstüm 😄
Yk6321 Pelin093 evlenmeden önce hep ilk bebegim erkek olsun istedim çok şükür gönlüme göre verdi rabbim🤗😊😊
Pelin093 Flower3 bende o kadar kiz hissediyormki anlatamam bide herkes ultrason fotosuna kiz dedi sok olurum erkek cikrsa sanirm . 🤣
Zeycannn Pelin093 aynen öyle çünkü benim tüm belirtilerim erkek bebek gösteriyordu hatta bende öyle hissediyordum ama 18. Haftada kız olduğu kesinleşti 😂
Zeynep_18 Pelin093 ilk hamile olduğumu öğrendim kız hissi geldi, 11. Haftada kontrole gittim ve bir anda içime erkek hissi düştü. Sonra hep erkek kıyafetleri falan bakmaya başladım ve oğluşum diye sevdim Çarşamba günü öğrendim ki oğlum olucakmış( rüyamda da erkek bebek gördüm) 💙🥰
Pelin093 Zeynep_18 hmm demek hissler degisedebiliyo sonradan 🙈 hayirlisi olsun canm allah saglikli bi sekilde kucagina alamyi nasip etsn 🥰
Pelin093 Emel38 allah gönlüne göre vermis canm ne güzel saglikli bir sekilde kucagina alirsn insallah 🥰
pia34 Bütün belirtiler erkekti. Herkes erkek diyordu. Ama ben nedense hep kız ismi düşünüyordum. Hatta içten içe üzülüyordum eğer erkekse benim bu düşündüğümü hisseder de üzülür mü diye kendime kızıyordum. Ama kız çıktı, anneler hisseder :)
Miray0 Benim bir kızım var ikinciyide erkek istiyorum kızlar dua edin 😍 etrafımdaki herkes erkek bu diyor bi tanıdığım kan değişimine baktı %90 erkek dedi öyle dediler diye tersi çıkar mı acaba diyorum ☺️ Tabi en önemlisi önce sağlık
Pelin093 Zeycannn hayirlisi olsun kizlar bide daha gec ögreniliyo sanirim bende kizimi 16 jaftada ögrenmistm bunuda göremedik iste 13. haftada. Hayirlisi olsun 😅