Pelin093 Benim bi kizim var. 15 haftalik hamileyim bunuda kiz hissediyorum. Burdaki arkadaslarda Ultrason fotograflarinda hep kiza benzettiler. Rüyamdada kizmis dedigimi hatirliyorum 😅 sizin hissetikleriniz ciktimi? Veya yanilanda oldumu🙈
edanuur Pelin093 Ben hep oğlum olsun istiyodum ama hayat bu herşeyin tersi oluyor diye kiz bekliyodum açıkçası ama şükür Allah gönlüme göre verdi 😄
Beyazmelekkk Pelin093 erkek hissettim hemde çok fazla kesin erkek gözüyle bakıyordum. Ama kız oldu😍 yanıldım bende şaşkınım
mevos_blt07 Pelin093 ne hissetiğimi bilmiyorum açıkçası çevre yorumlarından kaynaklı sanırım😂 çoğunluk erkek dediği için kız çıkıcak gibime geliyor😊
Emel38 Pelin093 ilk günden bu beri erkek dedim erkek çıktı.ilkin kız dedi doktor inanmadım.sonra hep erkek çıktı..hislerimde yanilmadim.🤗
Pelin093 edanuur ya ne yalan söylim benimde bi kizim var diye gönlümden erkek geciyodu allah hayirlisini versn ama sanmiyorm kesin kiz cikicak herkeste ultrason fotogrflarinda kiz yorumunu yapti ya iyice artk kabullendm 🙈🤣
Pelin093 Deletedmom27 MeryemAsln Susamcan edanuur bide sey diyolar erkege hamile olanlarn gögüs ucu siyaha dönermis koyulasirmis gögüs uclari varmi gercekten öyle bisey? Ben suan 15 haftaligim ama hala cinsiyeti bilmiyorm randavumda daha 2 hafta sonra 🙈
Pelin093 Beyazmelekkk insallah bende yanilirim. Iki kizim olsa güzel aslinda arkadas gibi büyürler kimseye ihtiyaclari olmaz ama allah biliyo ya gönlümden erkek geciyo saglikli sihatli olsunda insallah 🙈😅
Pelin093 Beyazmelekkk bide bence cok sanslisin bilmiyorm ya erkegi tatmadigim icin ama kiz cocugu cok farkli ya cilveli nazli öyle güzel büyüyolarki. 🥰
Fatmatt Beyazmelekkk bende aynı durumdayım şuan kesin erkek diyorum, ama daha belli değil bakalım ne olacak
Pelin093 mevos_blt07 allah gönlüne göre versin insallah canm ilk cocukta cok farketmiyoda ikincide sanki insan bi degisiklik ariyo gibi 🌸
Pelin093 Emel38 allah gönlüne göre vermis demekki canm saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah 🌼
Pelin093 Emel38 allah gönlüne göre vermis canm ne güzel saglikli bir sekilde kucagina alirsn insallah 🥰
hiraselesra Emel38 ilk bebegimde hep kiz dedim kim ne dersw dedim kizim olucak dedim ikinciye hamileyim suan 15 haftalik bundada icimden gelen ilk öncelikle sağlıklı sıhhatli olmasi ama hep erkek geciyor herkeste erkek dedi ultrasonuma gülşen hanımda dahi sadece 3 kisi kız dedi hayirlisi 28 nisanda doktora gidicem bakalim hakkimda ne hayirlisiymis allah herkese tattirsin erkek evladi 12 haftada doktor prens olacak dedi geri supriz yapacam dedi sabırsızlıkla bekliyorum o günü
Susamcan Pelin093 benim hissettiğim, rüyamda gördüğüm filan çıkmadı valla 😂 hep kız hissediyordum rüyamda hep kız çocuk gördüm oğlum oluyor ☺️
Msd26 Pelin093 benim çevremde herkes kız hissediyordu cin rus takvimi vs hep kız çıkıyordu ama beni rüyasında görenler erkek görüyordu bende hep erkek gördüm benim için cinsiyet konusu hiç önemli değildi hatta doktor söylerken nekadar heycansızsınız demişti ama hislerim erkek yönündeydi gercekten erkek cıktı
Pelin093 Msd26 ilk cocgun mu ? Ben sanirim 2. diye erkek istiyorm ikisinide tatmis olurum diye yoksa benimde öyle erkek olsn kiz önemli degil hic hatta kiz cocuklarini daha cok severm ama insan 2. cocukta degisiklik ariyo bence😄
MeryemAsln Yoğun bir şekilde erkek hissediyordum. Hatta neredeyse emindim diyebilirim, eşime falan hep bebeğimiz erkek bak görürsün diyordum 😃 Erkek olacak Allah’ın izniyle 🙏🏼 Bence annelerin hisleri genel de çıkıyor ☺️
Pelin093 MeryemAsln bencede bende hissedilden cikar diye düsünüyorm ama yanilanlarda olmus baya gördügüm kadariyla 😅 allah gönlüne göre vermis canm 🌸
Deletedmom27 Pelin093 ben ilk bebeğimi çift çizgiyi gördüğümde testi kızım diye sevdim😍hislerim doğru çıktı..bu bebeğimde hiç kız erkek hissi olmadı ama babamız öğrendiğinde (korunurken hemen hamile kaldığım için) bi dalga geçti de önce 😂sonra hoşgeldin oğlum dedi karnıma dokunup🙈hisleri doğru çıktı,oğlumuzu bekliyoruz🧿
Pelin093 Deletedmom27 ah cok sanslisiniz bi kizi bi oglu olanlar bana hep sansli gelmislerdir allah hayirli saglikli versin tabii öncelikle insallah 🌼
Deletedmom27 Pelin093 amin inşallah canım benim gönlünce olsun🤲🏼Bende iki kızcıyımdır hep hayalimdi ama nasip böyleymiş,sağlıkla hayırla gelsin tüm evlatlarımız❤️
Deletedmom27 Pelin093 kızımda erkenden hafif koyulaştı da oğlumda rengi değişmedi 18+4 haftalığım fark ettiğim kahve halkası genişledi..ama görümcem de oğlanda koyulaşmıştı demişti değişiyo demek ki
edanuur Pelin093 şuan benim göğüs uçlarım aşırı ama aşırı koyukahverengi canım ben hamile kaldim.diye oldu sanıyodum ama olabilir yani dediğin gbi