derinsart Dilekyasar_21 benimde rahim dinlendirmem ile yapıldı.. kan testi verdim 10.gün.. doktorum aradi tebriker anne olıyosınız dedi cok güzwl bir histi suan 7.aylık oldu🐣darısı basınıza🤲🏻
Elifatly Benimde bugün 8. Günüm hafiften kasıklarımda batma oluyor korkuyorum adet olacam diye ama kötü düşünmek istemiyorum hiç test yapmadım sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimiz anne olucaz 🌸❤️
Dilekyasar_21 Elifatly bende korkuyorum adet olucam diye, inşallah adet olmuycaz rabbim bizi anne edicek❤️
eslemmesilaa Nusyaa Amin canım hepimiz hayırlı sağlıklı alalım İnşAllah kucagımıza🤲benmkisi dondurulmuş 5.ci gün embriyosuydu canm 1 ay rahim dinlendirme yaptık
Dilekyasar_21 Nusyaa çok sağol canım Allah razı olsun evet 7. Günüm oldu 🤗 Ama ben 5. Gün akşamı yaptım test🙈
Denim Dilekyasar_21 hayirli olsun. İnşallah sağ salim kucaginiza alırsız yavrunuzu.🤗❤️ Erken gebelik testi ile çikdi 5 ci gün ? Siz neler yaşadınız belirtiler
Defnenaz Ben de 20 gün önce ilk transferden negatif aldım. 2. Yi bekliyorum. O da olmazsa sil baştan. benim 13 çıkmıştı değerim. Sanırım ağır hasarlı bebeklerim ki hemen düşüyo. Allah büyüktür 🙏