Alim01 kısaca anlatayım ☺️(dedi ve uzattı)9 ay önce doğum yaptım, 39+4 geceleri sık tuvalete çıkıyordum, sabah namaza uyandığımda suyumun geldiğini fark ettim ve hemen hastaneye gittik doktor doğumun başlamış sana bırakıyorum istersen hemen sezeryana alalım ya da yatışını yapalım suni sancı verelim doğumu bekleyelim dedi bende zaten en başından beri normal doğum yapmak istiyordum, yatışımı yaptık sabah saat 11di suni sancı almaya başladım, belli aralıklarla açılmayı kontrol ettiler ve akşam 11 gibi doğumumun olacağını söylediler tabi ben her çatı muayeneyesinde tedirgin tedirgin davrandığım için sen nasıl normal doğum yapacaksın sabret biraz lütfen falan dedi güzelce konuştu neyse akşama doğru epidurali anlattı eşim de prenses doğumu hayatım tam sana göreymiş deyince iğneyi oldum belimdenn ve sonrası geldi zaten🤭 sonra sonra iyiki epidural olmuşum dedim 1 nisan gecesi 00.20de doğumum gerçekleşti, şimdi iki aylık hamileyim umarım iklimdeki kadar şanslı kolay bir doğum geçiririm diyorum, sizinde kolay doğum yapmanızı diliyorum 🥰