Asel6 Beyza070707 Agah ismi çok hoşuma gidiyor benim biraz adam gibi ve ağır sanki ama yanına hoş hafif bir isimle çok güzel olabilir, anlamı, bilen bilgili donanımlı ☺️
Papatya-20 Beyza070707 Alpaslan koycaz biz ama göktuğ ismi hep Bi hoşuma gitti eşimde yamacı cok istedi ama ortak karar Alpaslanımız olsun dedik 😍💞✨🤰🏼👶🏼
Merve50 Beyza070707 16. Haftada erkek gibi dediler biraz zor gösterdi kendini utangaç oğlum 👼🏻💙 çok saol canım 🥰
ikiiPrensensAnnesi Bn tosuncuğumun ismini ya furkan eymen yada furkan yiğit koymayı düşünüyorum hayırlısıyla ☺️
Beyza070707 Papatya-20 göktuğ ve Alparslan benimde seçeneklerim arasındaydı birde Göktürk vardı ama eşim hiç birini beğenmedi malesef adıyla yaşasın Alparslan 😍
Papatya-20 Beyza070707 ben liste yaptım eşimde yaptı aynı anda karşılaştırdık ikimizin listesinde olan tek isim Alpaslan Dı madem bu olsun dedik rabbim hereksin evladını adıyla yaşatsın saglıklı sıhhatli kucagımıza alalım inşallah 🙏🏻 💕
2021_annesi Muhammed Talha koyduk bizde bekliyorum doğmasını 🥰aslında Ali Asaf da çok güzel ikinciye oğlum olursa onu koyacağım
birprensesvebirprensannesi Beyza070707 Benimde oğluşum olacak inşallah Furkan Efe koymayı düşünüyoruz şimdilik değişmezse kararımız 🤭