syy mucizem09_ sucuk salam vs yemiyorum yasak zaten meyve yiyorum su içiyorum haşlanmış yumurta çok yiyemiyorum kokuyor sanki 1 yemek kaşığı yağ ile yumurta kırıyorum içine tuz vs atamadığım için peynir kırıklıyorum vs az yağlı tüketince de mide bulanmıyor sanırsam
mucizem09_ syy ay jnsallah hhep boyle devam eder kiminin 7ci haftada basliyor bazi seylerden tiksinme normsl zaten misal en sevdigin seyj gormek istemiyomussun yada hic sevmedigin seyi cani cekiyormus ah bu hormonlarr valla
kahve-cekirdegim syy 7+6 yız bizde şükür 🙏 ara ara mide bulantıları oluyor 2 kere kustum inşallah böyle devam eder halsizliğim fazla sadece 😊
Mervenzeee Ze-ze yerleşiyor büyüdüğü için bende de oldu endişe etme doktora gittim bişey de demedi ☺️
Esin112 Kızceler bende 7 haftalık hamileyim ve şiddetli kabızlık var kayısı yedim su içtim ama banamsn demedi ne yapmaliyim
syy Esin112 doktora bi danış ama bi zeytinyağı filan biraz içmeyi denesen geçer mi bilemedim bi araştır istersen geçirir belki o
minigimm_41 syy bende cok acıkıyorum gecen haftalarda mıde bulantısı yasadım bu aralar yok sadece kasık batması agrısı bıde uyku halindeyim 🙈
syy minigimm_41 Esin112 birşey soracaktım doktorun verdiği ilacı bugün içmeyi unuttum folikasidi sabah tok diyordu şuan içsem sıkıntı olur mu
Esin112 syy Vala bilmiyorum hekimim den memnunum gayet de tam aksine hani tabiki kosar adimla degil de normal yürüyüş öneriyorum diyor yani
syy Esin112 bende bekliyorum ki 3 ayım dolsun öyle yürüyeyim diye 😅 evde minik minik yürüyorum evham yapmıştım
syy Esin112 birşey soracaktım doktorun verdiği ilacı bugün içmeyi unuttum folikasidi sabah tok diyordu şuan içsem sıkıntı olur mu