Merhaba arkadaşlar 22 haftalık gebeyim bugün ilk defa genital bölgemde Zonklama gibi bişeyler hissettim başına böyle bişey gelen varmı ? ilk gebeliğim bundan önce 3 düşük yapmıştım kan pıhtılaşmam çıktı iğne kullanıyorum şimdi

Mrvhsyn zonklama enfeksiyon nedeniylede cok oluyor canim o yuzden her ihtimale karsi bi muayene ol yarin . Cok gecmis olsun

Tahlil yaptırdım canım o yönden sıkntı yık doktorumu aradım şimdi bebek büyüdüğü için Rahime baskı yaparmış o yüzden olur dedi

Gizmolata ilk defa olunca insan bi korkuyor ya allah kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı sağlıkla

Mrvhsyn benim daha küçük ama bende bugün öyle bi şey hissettim ve korktum 16. haftadayım

Mrvhsyn enfeksiyon değilse varis başlangıcı olabilir benimde o haftalarda başlamıştı. Bebek baskı yapıyor diye düşünmüştüm hep 30.. haftada varis olduğunu anladım Ağrı’dan zonkluyordu.

Dygu21 o haftalar baskı için çok erken. Son aylarda oluyor genelde. Bildiğimiz varis bende geç farkettim malesef🤦‍♀️