KucukkAnne ikincimucizemmmm Merhaba canim Ben gittim 3091 cikti ama gormuyorum dedi duzgun ilgilenmedi zaten ondan bu hafta baska doktora gidecem.
ikincimucizemmmm KucukkAnne bu değere görünmesi lazım canım bencede farklı bir doktora gidersen kalp atışını bile duyabilirsin
KucukkAnne ikincimucizemmmm Bende oyle yapacam haftaya baska bi doktordan randevu alacam insallah duyarim canim ❤
Eecnr KucukkAnne inșallah görürüz🙏 ben daha gitmedim hic haftaya gidicem erken olmasin dedim beta 10048 çıktı
Hne 4+5 de kesesi göründü benim susamında🥳 5 şubatta inşallah pıt pıt duyacağız geçmiyor günler sanki 🥰
KucukkAnne Hne insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz 😊 Hepimizin telaşi heycani ayni rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah ❤
KucukkAnne ikincimucizemmmm Benim ilk gunlerde oluyodu gecti ama istahim yok sadece turşu suyu canim istiyo oda iyi degilmis bebeğe 😯 insallah seninde gecer canim
KucukkAnne ikincimucizemmmm Cok sukur bende yok canim onlar 😊 Peki folik asit sizdede istah aciyo mu bwn folik asit yedigim gun doymak bilmiyorum ozellikle geceleri buda cok kilo yapiyor sadece bende mi boyle acaba ?
ikincimucizemmmm KucukkAnne yok canım aksine hiç iştahım yok bende bulantı yapıyor diye gece yatmadan içiyorum ben folic asiti
KucukkAnne ikincimucizemmmm Bilmiyorum ki bir turlu ogrenemedim uygulamaya gore 6 haftalik bu hafta gidecem doktora insallah
ikincimucizemmmm Merimericik ara sıra olıyordu canım ama dün keseyi gördükten sonra geçti benim agrım psikolojikti galiba