ikincimucizemmmm Burcu-2910 evet canım aynısı bendede var bakalım cuma doktora gideceğim inş ilaç verirse biraz daha hafifler bulantılarım
ikincimucizemmmm Burcu-2910 yok canım kese için gideceğim ben kalp atışına on gün sonra der muhtemelen
ikincimucizemmmm Kızlar napıyorsunuz nasılsınız ben bugün betama baktırdım 6 gün önce 18 olan betam bugün 618 çıktı çok mutluyum şükür yarın doktora randevu aldım gideceğim siz neler yaptınız
Tufes MelikeAzra2018 merhaba benim de sat 29 kasım yarın Dr.a gidicez siz duydunuz mu kalp atışı acaba ? Çok heyecanlı ve endişeliyim
MelikeAzra2018 Tufes evet duydum çok şükür salı günü 7+3 e denk geliyordu 2.gebeliğim olmasına rağmen çok heyecanlıydım ama duyunca endişelerim kalktı ortadan allahım sağ sağlim hepimiz alalım kucağımıza inşallah
Merimericik Merhaba ben bilerek gitmedim bekliyorum ptesiye aldım randevumu şuan 6+3 üm umarım o gün kesyi ve bebeği görürüz diye ümit ediyorm kalp atşnı da bi ümit
Eecnr KucukkAnne benimde 7 aralik adet tarihim bitiște 11 aralik keseyi gorebildiniz mi? Biz henuz gitmedk
KucukkAnne Eecnr Bizde goremedik kucuk dedi beta hcg 3091 cikti benimki sizin ki kac cikti acaba ? 1 hafta sonra gel dedi bana gitmedim onumuzdeki hafta gidecem dua edin görürüz insallah 😊
ikincimucizemmmm KucukkAnne merhaba canım benim betam 600 olmasına rağmen bugün kesemi gördü doktor çok şükür haftaya kalp atışı için randevu verdi 5+2 şuanda
Eecnr KucukkAnne inșallah görürüz🙏 ben daha gitmedim hic haftaya gidicem erken olmasin dedim beta 10048 çıktı
KucukkAnne ikincimucizemmmm Merhaba canim Ben gittim 3091 cikti ama gormuyorum dedi duzgun ilgilenmedi zaten ondan bu hafta baska doktora gidecem.
tatlicianne Pamugunannesi1 benim 5 Aralık son adet tarihim bugün kalp atışını duydum 6+4 dedi sizin çok rahat duyulur ☺️
Merhal09 tatlicianne benimde şuan 6+5..Yarın kalp atışını duymak için gidicez.. Yazdığınızı görünce heyecanlandım bende umarım bizde yarın duyabiliriz 🤲🏻🤗