CerenSelvi Mercimegimm ben dalga geçiyorum fark etmediniz mi 😅😅😅 doktorumun verdiği hiçbir şeyi buraya ya da nete sormayı bırakın zihnimde bile sorgulamam. Sizin aklınız alıyor mu doktorun bebeğe zarar verecek bir şeyi size vermesi. Tıp bilimi nasıl emek ve zaman isteyen bir bilinimken googleda iki dakikada okuduğunuz şeyden nasıl telaş oluyorsunuz anlamıyorum
AsyAras Mercimegimm canım aynen senin gibi enfeksiyon sebebi ile başvurdum doktora beyaz akıntım oluyordu koku oluyordu o kadar rahatsızdım ki doktorum fitil verdi 2 li tablette 1 gün arayla kullandım iyiki kullanmışım şuan 30 haftalığım enfeksiyonum kalmadı iyi geldi baya fitiller korkma kullan.
Mercimegimm [bilinmeyen] canım fitili kullandiktan hani dedin ya beyaz akinti yada su gibi akinti seklinde gelebilir diye oyle gelse bile faydasini görmüs olurz dimi ciksa bile ?
Mercimegimm [bilinmeyen] merhaba canım😊 ya ben fitili kullandım da senin dedigin gibi tuvalete gittigimde fitil biraz geri cikti ama rengi degisti normalmi ? Yani degisik derken beyaz gibi krem rengi gibi