Beyazmelekkk Hilalyigitulec Ercan hoca daha mı iyi diye öyle düşündünüz canm ? Ama şu da var ercan hocanın doğum ücreti ne kadar acaba onda kamu tarifesi var mı benm iicn önemli ben kamudan yararlanıyordum %20 indirimle yaşamda
Bahar7272 Beyazmelekkk ben Ercan hocaya gidiyordum şimdiye kadar ilaçlar ücretli oluyor o yüzden bende değişecek doktorumu
Beyazmelekkk Kızlar bu arada detaylı USG nerede hangi Dr girdiniz haftam yaklaşıyor da m renkli çıktı versin istiyorum bebeginn
rukiss34 Beyazmelekkk Diyarbakır Ece öcal a gittim çok memnun kaldım çok ayrıntılı bakıyor, anlatıyor renkli fotograf veriyor bir tane. Diğer görüntüleri de mail atıyor çok ilgili ve güler yüzlü bir bayan.
ipekursat rukiss34 evet riskli bi gebelik en başından beri onun takibindeyim dünyada ki eda hanımdan geçtim😇
Beyazmelekkk rukiss34 ne kadardı canm ücret ? Hangi hastane ? Ya şimdi detaylı için Diyarbakır’a yol gidemem gibi arabamız yok😔
rukiss34 Beyazmelekkk Batman da da perinatolog yok maalesef devlet de var onlarda riskli falan olursa bakıyorlarmış aylar sonraya gün veriyorlar.Özel muayenehane 450ya da 500 dü galiba hatırlamıyorum tam
yazis sanirim indirimsiz hali 125tir sanirim.kamu indirimi oluyor bendede.ayrica dogum ucretlerinide sormak istiyorum inslh subat basi gidicem bakalim neye nekadar zam gelmis.her hastane ocak ayinda mutlaka zam yapar normal aslinda.
Beyazmelekkk Serpil3413 memur indirimi de oluyor ya onu sormuştum canım polise indirim oluyor çoğu yerde kamu indirimi vardi