2zlerinannesi Elifff25 Baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik vücut ısısı değişikliği ve koku hassasiyeti 🙈
Elifff25 Premsescik bendede var ama sancı oluypr 5 dk sonra geçiyor 2 gün geçti ama cesaret edemiyorum çünkü heran olacakmışım gibi
PurpleTail Aşırı göğüs hassasiyeti. Resmen uyurken sağa sola dönemez olmuştum. Adetime 1 gün kala test yapmama sebep olan da bu ağrılardı çünkü adet öncesi göğüs hassasiyeti gibi değildi, ve sonuç pozitif.:)
Elifff25 PurpleTail açıkcası benimde öyle diğer aylara göre inanılmaz ağrım oluyor 2 gün geçti ama cesaret edemedim yapmaya, çünkü heran adet olacakmış gibiyim umutlanmak istemiyorum 🙄☹️
Elifff25 istanbul3434 bende heran olacakmışım gibi ama 2 gün geçti , iki kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim o yüzden pek umutlanmak istemiyorum
i_s_mom Elifff25 yanii çok az hassastı bu defa ki farklıydı onu anlarsnz zaten ellerimi yıkarken kolum göğsüme değdiğinde bile rahatsız oluyordm suan gecti ama ☺️
istanbul3434 Elifff25 birkac gun daha bekleyip oyle idrar testi yap istersen canim Rabbim tez zamanda saglikla kucagini doldursun insallah🙏 vakti saati vardir mutlaka umudunu her zaman koru🙏
Elifff25 2zlerinannesi bende göğüs hassasiyeti dışında yok🙈 dualarınızda bulundurursanız çok sevinirim 🥰
Nura6 Elifff25 adet belirtileriyle aynıydı her an adet olacakmışım gibi ağrı vardı karnımda kasıklarımda. 5 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifdi :)
Elifff25 Nura6 aradığım yorum😂 benimde iki gün oldu ve ara ara ağrı oluyor diyorum bu defa oldum ama yok bende yarın düşünüyorum yapmayı inşAllah hayırlı sonuçlar alırım🙈
34_21_23 Elifff25 benim hiç bir adet döneminde göğüs hassasiyetim olmazdı hamile kaldığım ay göğüslerime dokunamıyordum hemen anladım bi farklılık olduğunu
Elifff25 34_21_23 benim ağırıyordu ama bu derece değildi ve iki gün geçti ondan şüphelendim ama cesaret edemedim yapmaya
selinyslgz09_ 15 gün geçmişti reglimin üstünden ve mide bulantim vardı bas dönmem vardı ayrica o hamilelik psikolojisi ve depresyonu ilk bu sebepten anlamıştım
[silindi] Elifff25 valla ben hiç anlamadım adet olucam sandım hep ha geldi ha gelecek derken 1 hafta geçti o zaman öğrendim😬
Elifff25 [silindi] bende bekleyeyim en iyisi çünkü senin gibiyim😂 tek fark aşırı göğüs hassasiyeti var
Cdlmeryem Belirtim olmadı adet günüm bir iki hafta geçene kadar falan. Sonradan başladı tiksinme höğüs hassasiyeti vs.