Rotinda17 Hndakgn iki normal doğum ☺ ilki 38+4 ikinci 39+2 Veee şuan 36 haftalığım. Nasipse yine normal 🥰😍
Nazan02 Mumyy suan bende 36+5 im şiddetli bi bel agrısı ve reql olcakmısım gıbı hıssedıyorum cok afedersınız cok akıntım var normalmi 1santim acıklıgım varmıs doktorum oyle dedi acaba ne zaman gelir bebişim oyle cok belım agrıyorki dgrulamıyorum😭😢
Mumyy Nazan02 benim de ilk olduğu için acemiydim ama aşırı baskı hissetmiştim son gunlerdr sanki bebek düşecek gibi tabi anlamamistim gece aniden suyum geldi ama korkmayın kuvezde kalmamısti biraz kilosu düşüktü o kadar
alenrenas1 Esssgi ayy inşallah ya bende diyorum eşimde doktor o bana sürekli agrı kesici yaprım diyor korkmada yinede ne bilim 🤗
alenrenas1 Bulut18 benim zaten doktorum prof klinik ile calısıyor eşimde doktor öğrencisi hatta 6000 tl yapacak ameliyatı
Gbbc Hndakgn İlk oğlumu tam gününde normal doğumla doğurmuştum Şimdiki oğlumda maşallah 40+6 oldum ama hala gelmeye niyeti yok😂😂
alenrenas1 Esssgi benimde resmen İstanbul burnumda tütüyor normalde yılda mutlaka 2 defa gelirdik gezmeye pandemiden bu yana hiç cıkamadık cocuk doğsada mayısda gelmeyi düşünüyoruz
Esssgi alenrenas1 inşallah o zaman her şey daha güzel olur gezersiniz minişle ☺️ Zorunlu görev için mi şanlıurfadasınız asistanlık nedeni ile mi
alenrenas1 Esssgi yok eşim suan pratisyen hekim 2 yıldır mezun ben urfalıyım burda okul okurken tanıstık 🤗önce evlilik borcları simdide cocuk nasipse eşimde cocuktan hemen sonra ilk tusa girecek bakalım artık neresi olursa