civciv1520 Fatmatt niye siz normal doğum istediğinizi söyleyeceksiniz bu şartlara bebekte sizde uygunsaniz sizi niye sezeryan doğum yaptırsinlar ki
Fatmatt 1PrensAnnesi aynen sizde haklıısnız merakla bekliyorum o gğnler nasıl geçecek çok heyecanlıyım
Fatmatt Tugceonur aynen benimse var çevremde yapan emel ebemiz çok iyi bu konuda Bakalım nasip ne olacak o güne
Fatmatt Minikkus2021 hastanede doğumu ebelee yaptırıyor doktorlar yaptı deniliyor .her doğumda asıl faktör ebe aslında..
Minikkus2021 Fatmatt Sen blrsin canim.Hastane varkende evde hem bebegi hem kendini riske atmayi göze alabliyrsan sen blrsin.
Fatmatt Alinamoms çevremde çok var kardeşim.en başta ablam hiç bir şey yokken ikş bebeği ihmalde öldü hastanede
Fatmatt sblaslan netfilix benim ilgilendiğim bir platform değil o sebepten bilemiyorum.. Tabi tehlikesi var ama işte bilmiyorum bakalım ilk doğumda hastanede olacağım neler olacak inşaallah güzel olur :)))
Fatmatt civciv1520 çok korkuyorum ya. Az bir şey de sezeryana alıyorlar doktorlar cesaret vermiyor inşaallah normal olur
civciv1520 Fatmatt inşallah 🤲 Allah herkese hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin korkmayın olumlu düşünelim olumlu olsun 🥰
[silindi] Fatmatt ben düşünüyordum ama kime söylesem cok korkuttular acil bişey olsa napacan belki oksijensiz kalacak hava gerekecek yok serum lazım olacak yok göbeği kesilecek valla korktum ben hastane de gider dogururum