minikmucizemmmmmm Bide bende geçen ay 8 gün gecikmiştim kan verdim negatif çıktı ertesi gün adet oldum. şimdi adetime dört gün var bu ay hiç takmamıştım kafaya ama belimde kalçamda çok ağrı var adet olcam gibi gene🤦🏼♀️
Elifkylc minikmucizemmmmmm adet bekirtileriyle gebelik belirtileri aynı diyorlar ama sen yine de üzülme sağlıklıyız hayattayız önümüz deki maçlara inşallahh bende üzüldüm bugün ama üzülmek birşeye yaramıyor 🙂
Elifkylc minikmucizemmmmmm çok zor bu stres altında nasıl olacaksa ayıp bir kere sorulur mu hiç ben çok sıkıntılı nişanlılık evlilik geçirdim evin tek oğluyla evlendim evlenmesi ayrı zor çocuk ayrı bi zor ne olacak halimiz😟
minikmucizemmmmmm Elifkylc sorma benim eltim var o şuan hamile doğum yapcak bir aya ikinciyi yani bide bana sorup duruyolar çok istiyosan al bak işte ona 😂😂 bide ben ailemden eşimin ailesinden de uzaktayım başka şehirdeyim kimsemiz yok burda iyice strese sokuyolar sanki gelip bakacaklar
minikmucizemmmmmm Elifkylc aynen kuzu boşver takma Allah hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese🤲🏼☺️
Elifkylc minikmucizemmmmmm daha adet olmadık bi ümit bekleyelim bakalım geç döllenme falan olduysa herşeyin hayırlısı 🥰
Elifkylc minikmucizemmmmmm Benim de görümcem hamile üçüncüsü doğuyor hep eşimi arayıp bak sana benzer bi tane daha doğruuyom diiyo nispet yapar gibi bilmiyorum tabi Allah bilir içini araba beşik falan alın espirisine diyor anlamadım ya sürekli adetimi soruyorlar ağrın var mı bende bugün dedim telefon da bi hal hatır sorun direk niye adetimi soruyorsunuz dedim görümcem de kusura bakma doğru diyorsun falan dedi aman millete bakarsak zor olur bu iş
minikmucizemmmmmm Elifkylc biz düşünmüyoz istemiyoz de ben öyle dicem eğer sorarlarsa bi daha😂 Allahtan gelen bişey olduğunu algılayamıyo insanlar içlerinde inanç yok heralde ama sorsan görsen beş vakit namazda hepsi rabbim ıslah etsin
Elifkylc minikmucizemmmmmm Aynen öyleee ben en çok namaz dan niyaz dan bahsedeler den korkarım ibadet eden gizli yapar gösteriş etmez Allah dan korkan nispet kıskançlık hasetlik mal mülk isteyen dedikodu ara bozma yuva bozma yapmaz
minikmucizemmmmmm Elifkylc bencede hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Allah tez vakitte nasip etsin sana da bi bebiş🤲🏼
[silindi] Elifkylc ovülasyon testi alabilirsiniz internetten eğer yumurtladığınızı düşünüyorsanız boş geçmeyin bence bugünleri 2günde1 ilişki bile yeterli