ExpatMom Busraa38 Ay amin ya 40 hafta bitti darısı başıma. Gelsin bugun yarın inşallah bebişlerimiz 🙏😊
Elifhusna Busraa38 aminnnnnnn bizde 38+4 benimde bebek hareketlerınde azalma ve hafif ara sancılarım var
Busraa38 Elifhusna canım bebek hareketlerini yinede ihmal etmeyin çok azaldığını düşünüyorsan kontrole git ben çok korkuyordum hareketlerini az hissettiğimde inşaAllah sağlıkla kucağına al 🥰
Busraa38 Zeynepasel- inşaAllah canımm belirtisi olmayan bütün anne adaylarının belirtisi başlar ve sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde inşaAllah 🤲🏻🤲🏻
EdanurZ Busraa38 annem memleketten geldi pimpirikli olduğu için üzerimde psikolojik baskı oluyor herşeyi bişey mi oldu ya yoruyor stres yaptırıyor 🤦🏻♀️
Busraa38 EdanurZ canım hiçbir konuda stres yapma çok rahat ol hiçbir şeyi aldırmamaya çalış etraftan gerçekten çok şey duyuyorsun ama bu süreçte umursamamak lazım 🤭
Harunayse Busraa38 38+1 dün azıcık belirti yaşadım tatbikat yaptı oğlum ama be nişan ne su bişi yok henüz hayırla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hemşerim☺️
monaroza Busraa38 Darısı başımıza inşallah 🙏🏻 38+3 nişan geldi açılmada var 2 cm bekliyoruz öyle 😓 sizde sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Busraa38 MehZey bizimkiler kar meraklısıymış kar yağışı olmadan belirti vermiyorlar illa karda kışta gelecekler 😂
EdanurZ Busraa38 aynen canım orası öyle o yüzden diyorum ki bi an önce doğuriyim de atlatıyım o süreci herkes yerinde rahat 😂
monaroza Busraa38 İnşallah ya iki haftadır bekliyorum 🙄 15 gün oldu benim nişan geleli 36. haftada doğacak zannederken bu günlere kaldık 😂
NurSema01 Busraa38 39+0 yarabbiiimmm bize de bi belirti yolla 😂 sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi avazda kurtulursun