merveovunc Azrabetulunannesi 20nin sonlarında başlıyor o zaman çok net oluyor tekmeleri çünkü.ilk tekmeler bellli belirsiz olduğu için etkilemiyor anneyi
Busramusti Azrabetulunannesi ben 33 haftadayim uykuya dalana kadar hareketlerini hissediyorum çok nadiren de hareketine uyanıyorum ama oyle uyutmicak kadar olmuyo bende bebekten bebegede değişir herhalde benim kızım biraz sakin 😊
sherlock_anne Azrabetulunannesi iki bebeğimde de 20. Haftadan sonra hiç deliksiz uyuyamadım 😁 biri kız biri erkek.
senakhrmn Azrabetulunannesi 30.haftadayım bende. 24.haftadan beri tekmelerini net hissediyorum ama öyle uykudan uyandırma olayı bendede yok canım bazen gece uyandığımda falan denk geliyorum sadece kıpırtısına ama beni uyandırmıyor tekmesi normaldede uykum çok hafiftir ama bence öyle sert vurmuyor minikler.
Azrabetulunannesi merveovunc onu biliyorumda hani uykudan uyandıracak kadar ne zaman vuruyor hani bazı anneler yazıyor ya uyuyamıyorum tekmelerinden diye o ne zaman oluyor
Sheyda Azrabetulunannesi bence cocuktan cocuga ve kişiden kişiye değişio benım son 28 gunum hala uyandırmadı uyandırmayı gectım gun ıcınde kolu bacagı yerınden cıkacakmıs gıbı hıc hareket etmedi 😂 kız bebekle erkek bebek arasında fark var bence ben hep boyle seylerı erkek bebek annelerınden duydum
sugarfamily Azrabetulunannesi bende 31. Haftadayim hic yasamadim daha uykumdan uyandiracak derecede😇 o kadar sey yasiyorum ki ona sira gelmemis olabilir 🤣
merveovunc Azrabetulunannesi uykudan uyandırcak kadar yaşamadım 35.haftaya girdim ama uyutmayacak kadar oluyor 😂 o da şöyle oluyo sağına yatıyosun vuruyo soluna yatıyosun vuruyo 🥰 dönmekten uykuların kaçıyor
Aknhlal59 Sheyda evet erkek bebeklerde olabilir çünkü ben geceleri hareketinden uyuyamıyorum uykumda bile hissediyorum 😊
Hamidevahap 25 cı haftada net hissettim tam olarak suan 33 cu haftadayım kızım olacak ama cok hareketı yok acele etmeyin 😊
UrazyadaMasal Ben 18+3 um baya hareketli. İkinci gebeliğim. Tipir tipir sürekli ama uyandıracak kadar değil henüz.
kadriye25 Bende 18+2 yim ama her gün hissetmiyorum. Iki gün üst üste hissetsem iki gün hissetmiyorum ikinci hamileliğim.
Ummudogan kadriye25 normalmis galiba 18. Haftarda ama 24. Haftadn sonra her gun hissediyormussun sanirim
mercimeginanne Azrabetulunannesi 18. haftadan beri hissediyprum şuan 31. haftadayız daha gece uyandırmalar başlamadı o da uyuyor benle büyük ihtimal 😂 bende merakla bekliyorum
prensesannesii_ Azrabetulunannesi 27. Haftamdaym gun içerisinde hareket ediyor ama öyle herkesin dediği gibi değil gece falanda uyandrmyr bence bizim bebekler sakin ve kibar olacak inşallah 🤲
Akdgnayca 24+1 geceleri hareketleri oluyor uyuyana kadar daha sonra uyurken hissetmiyorum hareketleri 😂😂😂