Bbusraaa istanbul3434 çok teşekkür ederim bunu bildiğim iyi oldu ozaman belirli bi aydan sonra kullanmaya başlarım
istanbul3434 ikizgebe canim bir de aklima gelmisken park besik icine 5-6 cm yuksekliginde bir yatak ideal daha yuksek olursa cocuk hareketlendiginde dusuyor veya icinden rahatca cikiyor.
Tugizzz ikizgebe e bebekten kraft aldık bebeğim vücut şekline göre şekil alıyor yatak zaten ilk aylar önemli omurgası için. Bu arada ben de park yatak aldım. İyi ki de park yatak aldım her yere sığıyor.
ikizgebe Tugizzz canım ilk 6 ay sert yatak öneriliyor. Üstte istanbul3434 arkadaşımız açıkladı bi bak istersen.
Tugizzz ikizgebe biliyorum yani bebeği rahatsız edecek kadar ne yumuşak ne sert. https://ty.gl/bntv6heo Yorumlara baktık e bebekten görerek aldık.
spaceship Yataş twiny aldım, çift taraflı kullanılıyor. Bir tarafı yenidoğan için uygun sert, diğer tarafı daha yumuşak.
Arse89 tnc35 bende almayı düşünüyorum fakat 9cm yüksekliği yazıyor bugun siparis verdim kraft calipso 2 park yatak. Aklıma takılan ara kat kullanıcam bir süre 9cm cok yüksek olurmu diye siz denediniz mi?
Kadze ikizgebe bende park besige sert olmali dediler diye yünden döşek yaptırdım anneme ama bebekken reflü yatağında yattı birde kendi yatağımda yanımda yatirinca döşek farkını seçti ve park beşikte yatmadi smdi içine çift taraflı ortopedik yatak almayı düşünüyorum belki ikincisini beşiğinde yatar:)
Meltemli baby3_ böyle birşey olduğunu bilmiyordum yeğenim de ablam böyle yaptırmıştı hatta o önerdi o yüzden yaptırdım o zaman almak en iyisi bende bakınim teşekkür ederim
Himom ikizgebe çok araştırdım bebeğin kemik gelişimi için en iyisi lateks ve orta sertlikte sünger yatak.. elyaf pamuk vs tercih etmeyeceğim şahsen. Yumuşak ya da sert olmamalı siz de bi araştırın isterseniz
Sevdalianne ikizgebe ikizgebe yoyko anne yani 8 in 1 inceledim sadece begendim ama kullanicilar memnun
icimdekikelebek Sevdalianne ikizgebe ben de bugün sipariş verdim kafamda netleştirmiştim hepsi buradada 900 TL düşmüş onu aldım bugün çok araştırdım ben de
Tdof26 Arse89 bende aynı şeyi düşünmekten kara veremiyorum ince yatak alsam aşağıda olmaz kalın alsam yukarda şaştım 🤷🏻♀️
Arse89 Tdof26 1,2 gün icinde inşallah park yatak elime ulaşırsa burdan sizede yazarim kimse bu konuda yorum yapmamış ürün elime ulaşınca ölçerim bende ona göre sipariş vericem 😊