alenrenas1 Bulundugum ilde kar yağmıyor maalesef , sizde benim gibi insanların kar fotoğraflarına bakımca içiniz gidiyor mu 😅 resmen kar tatili istiyorum ama Perşembe günü doğumum var 😅
Miumiu alenrenas1 İzmir şu an günlük güneşlik yaa her yere kar yağıyor biz soğuğunu çekiyoruz adaletsizlik😅😂
Busra3509 alenrenas1 aslen izmirliyim hic göremedim mucize gibi birsey bizim icin. Aydında yasıyorum suan. Belki buraya yagar dedim. Şansıma dün izmire yagmıs az bisey yasaklardan gidip göremedim bile 😊 🥀
Sed22-09 alenrenas1 bende Bursada yaşıyorum bulunduğum yer köylere çok yakın buraya öyle çok kar yağdı ki arabalar fazla haraket edemiyor 😂 herks sokakta kardan adam yapıyo 😂
Alps Valla ben İstanbuldayım kar yağıyor, herkes story atıyor ne güzel kar tutmuş bizim buralarda sadece ıslaklık var bişey anlamadım bu işten 😁🤷
alenrenas1 Alps ay ben böyle ahşap orman evleri olan yerlere bayılıyorum 🙈 fotoğrafları gördükce içim gidiyor 😅😅
Meloss37 Alps haha şuan aynı şeyin içinde bende varım millet karda kayıyorlar bizim burda anca su var bari araba camlarını adam gibi tutaydıda Bi story ataydım 😅😅😅
Alps Meloss37 kız hee ya 😁 canavar gibiler valla geceden yağan kar bile yok yerde hajshdjsh 😁 namussuzlar ya bende camın önüne geçip kahveli bı story ataydım açaydım kollarımı gitme diyeycjfifjkdheor 😁😁🤪
alenrenas1 prensesim35 aynen biz de de yağmıyor gerci yagsada cıkarmıyım bilmiyorum 😂 37+5 göbegimle ama cok güzel ya kar ❄️
Miumiu alenrenas1 Aynen öyle canım ya anca arada hava kapıyor açıyor ama buzz gibi valla adaletsizlik resmen😅
alenrenas1 Busra3509 ben Şanlıurfalıyım burda da hiç yagmıyor maalesef 😅 fotoğraflara bakmakla geciyor ömrümüz 😅
Miumiu Busra3509 Evett oralara yağmış canım ben Karşıyaka’dayım buraya sadece soğuğu vurdu kar fotoğraflarına için gide gide baktım resmen😅
Meloss37 Alps haha gideli çok oldu 😅😅ne gece ne gündüz gördüm namuzsuzu bulamadım yolunu😅😅 hani nerde etkili kar İstanbul yağ da görelim artık etkini bizim gibi masum görmeyi bekleyenlerin yüzünü güldür AMİN❄️😅😅😅
Ebruakcetin alenrenas1 istanbul bağcılardayım bende milletin fotograflarina iç çeke çeke bakıyordum şimdi de camdan dışarı iç çeke çeke bakıyorum çıkıp karda yürümek istiyorum😢