Ey_ser Kızlar ya hamilelikte canım hiç su içmek istemiyor zorla içiyorum acaba bu bebeğin suyunun azalmasına falan sebep olur mu??
Brfutryaki Ey_ser canım ben tam tersi o kadar çok su veya sıvı bitki çayları falan tüketiyorum ki ona rağmen bebeğimin suyu azalmış yakın takipteyiz şuan bolca havuç suyu içiyorum bakalım çoğalıcakmı yani sıvının azalmaması yada çoğalması maalesef bizim elimizde değilmiş 🙁🤷🏻♀️
Mervece06 Ey_ser evet canım ben ilk aylar çok kustuğum için su içemiyorum su içsem çıkıyordu o yüzden bebeğim sıvı azlığı yaşadı günde 3 litre içmen lazım kuzum zorla yavaş yavaş iç
Meriwa Ey_ser amniyon sıvınız günde 8 defa yenilenirmiş ve suya alışın doğumdan sonra sütünüzün olması içinde su içme zorunluluğınuz var su içmezseniz sütünüz cok az olur sıkıntı çekersiniz cnm
Ohaezgi Ey_ser bende cok tiksindim canım ya midem bulanıyo özellikle aç karnına ilaçlarım var kabus oluyo her gün onları içmek😢 ama demekki az içiyorum ki böbrek iltahabı oldum iğne yiyorum zor da olsa içmeliyiz 😢
Mervece06 Brfutryaki detaylıya girdiniz mi acaba doktor bana farklı dedi de çocuğun böbreklerinde veya plesanta da sorun yoksa bizim az su içmemizden kaynaklanıyormuş benim de suyum az çok şükür detaylı da Bi şey çıkmadı o yüzden yudum yudum 3 litre su içiyorum ve havuç suyu içiyorum inşallah sıvımız artar bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🤲🏻
Sevgiinur Mervece06 içine tarçın limon falan atın tadlandırın öyle içmenizi tavsiye ederim elma falan da olabilir
Cemrreedemirci Bulantılarımın yoğun olduğu ilk zamanlar 1 bardak suyla gün geçiriyordum doktorum bak su içmediğin için kasılmaların var su şart demişti. İçmemi arttırıp gittiğimde hiç söylemeden bak rahim rahatlamış su şart demişti.
Brfutryaki Mervece06 inşallah 🙏🏼 Bende başladım havuç suyuna kendi doktorum fark etti detaylı için arkadaşına yönlendirdi şükür gelişimi herşeyi iyi sadece suyumuz azalmış 2 hafta sonra perinatolojide rendavumuz var inş çoğalır 🙏🏼🙏🏼
Zezezemom Ey_ser kesinlikle sebep olur su içmenin bize ve bebeğe çok faydası var ben tv izlerken falan yanıma koyup yavaş yavaş içiyorum
_aycaccelik Ey_ser su bende de başlarda bulantı yapıyordu ama idrar yolu enfeksiyonuna yol açması beni çok zorladığı için zorla da olsa içtim her zaman
Tugbahanim1 Haftanız nedir? Sıvı almak çok önemli eğer su içemiyorsanız limonata komposto ayran gibi şeyler tüketin en azından suyu bir şekilde almış olursunuz. Ben de ilk üç ay su içemiyordum ayran içtim bol bol hiç de amniyon sıvısında azalma olmadı.
Elifkyhn1993 Ey_ser tabikii azalir buda erken dogum riskine sezryanla doguma sebeo olabilir. Bebegun sagligi icinde onemli. İstemiyo bile olsaniz telegonunuza program indirim o size hatrlatsin ne kdr ictignizi kaydedin o limite ulasin. 3lt icmenuz gerekiyo hergun
H-melek Ey_ser 3 saatte bir bebeğin suyu değişiyor yeteri kadar taze su olmaması bence çok sağlıklı olmaz. Zorla da olsa 2-3 gün içseniz alışırsınız bence biraz dişinizi sıkın hem de gebelikte idrar yolu enfeksiyonu riski artıyor bolca su içerek o riske de maruz kalmazsınız su hayattır :)
Hatice-08 Ey_ser ilk aylarda bende hiç su içemiyordum ama 5. Aydan sonra yani şuan 6 aylık olduk su içmeden duramıyorum gece bile yanıma su şişesi bulunduruyorum 😁
Meriwa Ey_ser inanır mısınız cok zorladım bende bakmayın için diyorum ama 2 saatde emzirmeye kalkınca koca bardak suyu içersem midem bulanıyor diye bişeyler atıştırıp suyu içmekden doğum kiloma geri döndüm ne kötü bi alışkanlık bizimkiside aman canm zorla kendini