NurSema01 Pnrtrz 39+0 0 belirti 0 sancı 0 ağrı 0 açılma 🥲 hayatımıza sıfırlarla devam ediyoruz 42.haftada bekliyorum artık sürpriz olmaz çünkü o haftada gelirse 😂😂
R-Z-00 Seyma05 önceki gebeliğim de bende öyleydim hiç yalanci sancı bile yoktu 40+3 günlük olmustu bir gece aniden sancım başladı normal doğmuştu kızım
Seyma05 R-Z-00 kaçıncı haftaya kadar bekliyor doktorlar, benim doktor bir hafta daha bekleyelim gelmezse konuşuruz tekrar gününü geçirsin istemiyoruz pek dedi, sezeryana mı alcak bilmiyorum 🤷♀️
R-Z-00 Seyma05 41 haftadan Sonra alıyorlar heralde çocuk ters değilse suni ile tersse sezaryen hurma yediniz mi bide sıcak suyun buharına oturun isterseniz faydası olabilir
Seyma05 R-Z-00 günde üç tane hurma yiyorum on gündür ,falan yürüyüş yapıyorum her gün evde iş güç hiç durmuyorum ama minik yerinde rahat heralde 😅
ExpatMom Mzmz43 Son adet tarihime göre vermediler doğum tarihini. Normalde 6 Nisandı ama 1 hafta kayma oldu. Bugundü muhtemel doğum tarihi ama gelmedi sıpa.
Mutlulukcuk Pnrtrz 40+1 benimde , yarın kontrolüm var ,nst de yine sanci çikmayacak böyle giderse bende hiçbir belirti hâlâ yok…
Pnrtrz Mutlulukcuk benımde yarın doktor kontrolum var bakalım ne dıycek hakkımızda hayırlısı artık 🤷🏻♀️