se26es Prensesinannesi26 anadoluda safiye hanima , yunus emrede ilkay hanima gidiyorum 🤗 detayliyi da turgay sener’e gidecegim cok karisik 😂😂 dogumu daha dusunmedim bakalim neler olur
Zhanaat Prensesinannesi26 Bende Umut hastanesinde Murat Şenola gidiyorum doğumu da orda planlıyoruz ama görümcem gecen sene aralıkta şehir hastanesinde dogum yaptı cok memnun oda da tek kalmış ter temizmiş eşini de almışlar yanına ama simdi kovidten dolayi alırlar mı almazlar mi onu bilmiyorum
ikizgebe Prensesinannesi26 acıbademe gidiyorum orda doğurmayı düşünüyorum. Şehir mi yunusemre mi derseniz benim ikiz olmasaydı şehirde doğururdum.
Prensesinannesi26 se26es Detaylida ben de turgay senere gittim çok memnun kaldım normalde ümit hastenesi dilek ulusoya gidiyorum kontrollere ama doğumu şehir yada yunus emre de düşünüyorum araştırıyorum su an oyuzden bilgisi olanlara sormak istedim
Basak26 se26es ilk öğrendiğimde şehir hastanesine gitmiştim sonra 2 seferdir Safiye hanıma gidiyorum daha bugün gittim hatta 17+4 günlük siz memnun musunuz 🙂
Prensesinannesi26 Detaylida ben de turgay senere gittim çok memnun kaldım normalde ümit hastenesi dilek ulusoya gidiyorum kontrollere ama doğumu şehir yada yunus emre de düşünüyorum araştırıyorum su an oyuzden bilgisi olanlara sormak istedim
Cupkek Prensesinannesi26 şuan muğladayım ama sıkça oraya geliyorum, murat şenola gidyorum ümit hastanesin de kontrollere haftaya da gelicem
Prensesinannesi26 gmzrk araştırdınız mi peki memnun kalanlar var mi doktor yada ebeleri nasıl refakatci alıyorlar mi odaları nasıl vb. Ben normalde ünite gidiyorum ama doğum şehir yada yunus emrede planlıyorum karar veremedim
gmzrk Prensesinannesi26 henüz 16 haftalığım ama doktor hem tanıdık hem alanında cerrahisinde oldukça başarılı aslında hamileliğimi ilk öğrendiğimde Döndü hanıma gidecektim ama randevu bulamadım ve şehir hastanesinde bir doktora başlamak zorunda kaldım. Doğum yapan bir kaç arkadaşım da var yunusemre de memnun kaldıklarını söylediler. Refakatçi işini şimdiden bilemem temmuza kadar bakalım hastalık durumu ne olur ona göre şekillenir sanırım
Elifymn Prensesinannesi26 ben Yunus Emre’de doğum yaptım canım 🙋🏻♀️ Bebeğim şuan 2 ay 7 günlük . Funda yıldız ve İlkay hanıma giderdim ben 🤗 detaylı ultrasona da Hüseyin Mete tanır’a gitmiştim hepsinden de memnun kaldım çok şükür.
Prensesinannesi26 Bittercikolata kaç haftaliksiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin şehir hastanesini arastirdinizmi ebeleri refakatçi durumu doğum odaları vb. Bilginiz varsa paylaşabilir mısınız rica etsem?
Bittercikolata Prensesinannesi26 daha 14 haftalığım ama benim için olağanüstü bi durum olmadıkça şehir hastanesini tercih edicem. Benim burda bı kac arkadaşım şehir hastanesinde doğum yaptı. Odaların tek kişilik olduğunu çok temiz ve rahat doğum geçirdiklerini söylediler. Bı sıkıntı yaşamamışlar bende onlardan cesaret alıp şehir hastanesinde devam ediyorum
Oysul Prensesinannesi26 pandemiden dolayı galiba odalarda tek kalınıyor, refakatçisi olanı gördüm ama neye göre kaldılar bilmiyorum. Servise erkek girmesi yasak diye biliyorum
Prensesinannesi26 Bittercikolata teşekkür ederim bilgilendirme için refakatçi kalma durumu nasil bu pandemi sürecinde acaba bilginiz varmı arkadaşlarıniz birşeyler söyledimi bu konu ile ilgili?
Elifymn Oysul Doğumdan sonra odaya geçince 1 kişi alıyorlar refakatçi olarak benim annem kaldı yanımda odalarda tek hasta kalıyo ama ziyaretçi yasak pandemiden dolayı sadece bebeğin babasını alıyolar görsün diye . Almama nedenleri hem pandemi hemde doğumhane servisin içinde
Bittercikolata Prensesinannesi26 sadece 1 kişi kabul ediliyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Bunu hastaneye danışabilirsiniz isterseniz