Nergizklcc Derya38Ba günlük ped takmayı çok önermiyor doktorlar üstelik doğumunuz yaklaşmış hiç riske atmayın bence, sağlıcakla gelsin inş
Derya38Ba Nergizklcc bunlar yalancı sancı öyleyse peki mide bulantısı rahim ağzı açıklığı belirtisiymiş duydun mu hiç
Derya38Ba Tugcetugce42 ya Pazartesi randevum var diye zaten gitmedim bebeğim dans ediyor içerde maşallah ama kasıklarım aynı şiddette ağrıyor belimde de yok dicek kadar az bi ağrı var
gamze6000 Uyumayanlar cevap yazabilirmi 40 ci haftayi doldurdum 41 re gircem 4 gubdur carsambadan beri alt kisimda agri sanci gibi bisi vardi yurumeye zorluyan geceden beri sancim var kasiklarda bekliyorum gaz sancisi fln sandim ama cok sıklasti 7 dakkada bir giriyor saniye sonra gidiyo bidaha bakiyorum yine ayni 7 dakka sonra tekrarliyo dogum baslancimi su veya kanama daha olmadi
Mutlulukcuk gamze6000 Doğum sancisina benziyor bence, ben de 40+1 im bekliyorum, kiminin ne nişani geliyormuş ne de suyu direkt bu şekilde olanı da duydum, yalanci kasilma da olabilir ama doğum sancisina benziyor, hastane yakinsa bence gitmelisiniz.
gamze6000 aysedemirucar yaptim canim kizim yanimda uyuyor simdi dogum baslamis ben yazdigimda 3 santm aciklikla gelmisim hastaneye 8 gibi flndi suni vererek hizlandirdilar kakasini yapmis kiizm 3 bucuk 4 gibide dogdu eylul bebek♥️😍
gamze6000 aysedemirucar yaptim canim kizim yanimda uyuyor simdi dogum baslamis ben yazdigimda 3 santm aciklikla gelmisim hastaneye 8 gibi flndi suni vererek hizlandirdilar kakasini yapmis kiizm 3 bucuk 4 gibide dogdu eylul bebek♥️😍
gamze6000 aysedemirucar yaptim canim kizim yanimda uyuyor simdi dogum baslamis ben yazdigimda 3 santm aciklikla gelmisim hastaneye 8 gibi flndi suni vererek hizlandirdilar kakasini yapmis kiizm 3 bucuk 4 gibide dogdu eylul bebek♥️😍 aysedemirucar
aysedemirucar Derya38Ba sizin son durum ne oldu hasteneye gttnz mi insallh sağ salim kucağıniza alirsnz ✌️
Derya38Ba aysedemirucar hayır canım kontrolüm var Allah’ın izniyle ama iki gündür kasıklarımda çok ağrı oluyor bebekte toplanıyor mu napıyor karnım çok sert oluyor hafifte bel ağrım var