ikizannesi24 memnunum ama seylan hanım kendi demiyor cımbızla alıyorum lafı onu farkettim misal ben 13. Haftamda gittim kontrole bana 2li tarama asla demedi ben çıkarken sordum aa evet dedi haftaya bu haftalarda yapıyoruz istersen hemen yapalım dedi i..
Ben aslında biliyorum ama benimle konuşsa neden yapılması gerektiğini veya yapılması şartmı bunları konuşsa daha memnun olurdum insan doktorundan duymak istiyor arkadaşım geçen sene doğum yaptı o anlattı bana onun doktoru baya tecrübeliymiş bi sıkıntı olsa ultrasonda az çom anlaşılır demiş ben gerekmedikçe testleri yaptırmıyorum ama genede sana kalmış filan konuşmuş bunu sana diyorum çünki sen daha o test zamanına gelmemişsin 2li tarama çoçukta downsendromu riski olup olmadığını öğrenmek için ama oda yüzdeyüz sonuç vermiyor olasılık doğrultusunda herşey ben yapmadım çünki Rabbim ne verirse başım üstüne bunu şimdi öğrenmem bişeyi değiştirmeyecek asla aldırmayı düşünmem..
Tabi herkezin fikri farklıdır kimiside uapmak ister böyle bi olasılık varsa kendimi hazırlayayım diye