remkocc Asafikoo 18ocak 40haftalik oluyoruz tam ve doktor sezeryan mi değil mi onu netlestirecek yatış derse koşarak giderim artık 😁😁
Nilasyamom Asafikoobeni. Doğum günüm o gün 28 oluyorum ☺️ Ay ne heycanlısındır şimdi 🙈 Allahım bize de sağlıkla doğurmak sağlıkla kavuşmak nasip eder 🤲🍀
Asafikoo remkocc bizim kesin ikinci sezeryan olucak benim ilk oğlumda 40+0 da suni ile denedik kalp atışı zayıflayınca acil Sezeryan olmuştum sizin için de hayırlısı olsun inşallah
tarcinli_kurabiye Ayın 18 i kredi kartımın ödeme günü 😂 şubatın 18 i benim bebeğim doğabilir sezaryen 38+5 oluyor
Asafikoo Nilasyamom Sorma birde 2 yaşında bir oğlum var doğduğundan beri hiç gece ayrı kalmadık ikinci doğum bu yüzden biraz stresliyimde hakkımız hayırlısı sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 🤗
Kbra23 Asafikoo perşembe günü çatı muayenem yapılacak benim de ama sanırım bende sezeryan olacağım rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻💕💕
sbl41 Benimde aynı gün yatış olacak kısmetse 😍 çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi🤲🏻
Tkn123 18 ocak belki benimde yatış olur 40+2 olduk belirti yok daha oğlum yerini sevdi suni verirler belki öyle denenir hiç bilgim yok rabbim hayırlısi ile kucagimiza alalim