midekoruyucu Kaderkorkmaz eveett valla büyük makinemin papucu hep damda 😁 hiç kullanmıyorum bu çok pratik hop hop hemen yer yeri süpürüyorum
midekoruyucu aysetrmz canım ben büyük makinemi de bimden almıştım arnica. 350 liraydı 450 olmuş galiba ama o da çok güzel çekim gücü filan çok memnunum ondan da aklında olsun bime gelince kaçırma
midekoruyucu aysetrmz 😂😂😂😂😂😂😂 kız Allah seni ya 😂😂😂 almışken güzelini al o zaman sinirlenince kadını da çektirirsin makineye 😂😂😂
Merve8494 aysetrmz arnica tesla premium harika bir supurge turbo fırçası var çok güzel temizliyor asiri sesli değil sesini ayarlayabiliyorsun
aysetrmz Merve8494 gelin almış 1 senesi bile.olmadi bozuldu dedi bende arnica fiyat olarak daha yakın bide oğlum çok dağınık
Merve8494 aysetrmz valla harika çekiyor tozu toprağı benim halimin rengi açıldı turbo fırçayla yaparken 1 kere onu al süpür bi gör ne kadar toz çıkıyor şaşırırsın birazdan supurucem evi çıka tozu gösteririm sana
Ayssmom aysetrmz Bosch kullanıyorum hiç sesi yok sadece son volümde açınca azıcık çıkıyo o kadarda olsun vakumluyor 😄
Melikesvm aysetrmz rowenta ro7262 x-trem power cyclonıc facelift torbasız elektırıklı süpürge. Bunu yazın 1325tl fıyatı mavı ben 1600e almıstım düşmüş fuyatı
Merve8494 aysetrmz https://hizliresim.com/55vpcY Canım bu 3 gün önce supuruldukten sonra supurulmus hali evde hee yer kapalı olmasına rağmen halıdan çıkan tozlar
bebisini-bekliyor Bende rowenta xtream pover modelini kullanıyorum çekişı cok iyi sesi cok sessiz diyemem ama normal duzeyde