Neseli5 adalina0403 valla bende şuan kent e gidiyorum ama doğum ücretinin bu kadar olduğunu bilmiyordum, medicana da yeni hastane bilemedim valla ya oranın doğum ücreti ne kadar acaba?
hm35 Neseli5 aralıkta sorduk ama gğncellenecekti. normal 10bin sezeryan 13bin dediler. herşey mesela mama bile verseler ekstraymış çok saçma geldi ama napalım artık orda başladık orda olacak doğum 🤷🏻♀️
Neseli5 hm35 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, teşekkürler bilgi için doktorunuz kim?
Neseli5 hm35 AA bu kadar tesadüf olur bende tavsiye üzerine başladım doktor beye evet çok sakin, bizimde acıbadem sigortamız var doğum nasipse temmuz da sizin?
hm35 Neseli5 aa süper :) bizim az kaldı martta olacak. sigorta ne kadarını karşılayacak bende merak ediyorum bakalım yarın sorabilirsem yazcam size mutlaka :)
Crn_sgtl İkisinide denemedim ama Can Hastanesi Dr İrfan Özer Ve Calibe Demirkanı Öneririm Hastane Tertemiz Ve Doktorları Harika
Neseli5 hm35 orası daha garanti gibi karşılaması ama ordada hangi doktor iyi onu bilmiyorum erkek doktor tercihim
hm35 Neseli5 meltem hanım diye bir doktoru duymuştum medicana da ama çok net bilmiyorum. ameliyathane ekibi, doğumhane ekibi tam oturmamıştır diye korkuyorum yeni açıldığı için yoksa baya güzel bi hastaneye benziyor. aletler falan yenidir hep.
Twinsmom35 Neseli5 Ben medicana da Cüneyt Eftal Taner hocaya gidiyorum. Kendisi çok bilgili ve çok tatlı bir doktor tavsiye ederim.
Neseli5 hm35 meltem hn yok şebnem olabilir dediğiniz, oda can dan gelmiş ama hamileymiş, Mustafa melih erkan var o aktif gibi instagram filan önerende var
hm35 Neseli5 selamlar, bugün kontrole gittik ama yatış kısmı çok kalabalıktı o kalabalığa girmek istemedim o yüzden soramadım doğum fiyatlarını. siz öğrenirseniz bana da yazın olur mu bende merak ediyorum :)
denizinannesi_ Gulsenela 😳😳😳 nasıl ya bu kadar da olur mu şu zorlu virüs sürecinde nedir yani bu pahalılık 😒😒 ben eylül yada ekim gibi sormuştum doktorsuz herşey dahil çocuk doğduktan sonra çocuk doktoru bakımı topuk kanı alımı vs dahil 5.400 TL denmişti. Birden bu kadar artması nasıl bişey ya yazık günah bizler için 🤔🙄😳😒😬
[silindi] denizinannesi_ bundan tam 2 buçuk sene önce ilk oğlumda klinik kontrollüydüm doktorumun anlaşmalı hastanesi kent di kent 10.500 tl doktor 6.750 tl istedi 2 buçuk seneden bahsediyorum
Brc35 denizinannesi_ Eylül de kuzenim kent te doğum yaptı 8500 Du sağlık sigortası oldugu halde 3 bin odedş🤷♀️
denizinannesi_ Gulsenela evet kent hastanesi ta kendisi 🙈 yenidoğn hemşiresi gülşah hanım diye birisi ile görüşmüştüm ce numarası da kayıtlı hala bende sizin yazdığınız fiyatları hiç duymadım 🤣anlayamadım valla 🤔
elus272 fatosd84 merhaba doktorunuz kimdi bende ilkay hanıma gidiyorum memnun kaldınız mu biraz bahseder misiniz hastane yeni olmasından dolayı daha önce doğumyapmış kimseyi bulamıyorum aklımda sorular var 🤦🏼♀️
fatosd84 elus272 benim doktorum o hastanede çalışmıyor orda Doğum yaptırıyor ama çocuk doktorumuza orayla devam ediyoruz doğum yaptığım gün hemşireler beni prenses gibi hazırladı çok güzel organize var tertemiz mis gibi doğum yaptım
Aylaw elus272 ilkay hanım nasıl memnunmusunuz? Ben de Medicana’ya geçmeyi planlıyorum ama doktor seçemedim medical park Funda Göde’ye gittim daha başındayım bu yüzden şimdiden değiştirmek istiyorum..