fatosd84 adalina0403 benim doktorum Özeldi orda Doğum yaptırdı gayet ilgili hemşireller hasta bakıcıları doktorlar çok ilgili bi hastane medicana bence çok iyi ben çok beğendim
Aylaw Minikjelibonum Twinsmom35 memnunmusunuz mesajla soru sorabiliyormusunuz muayene dışı sorular için?
denizinannesi_ Medicana’yı bilmem ama Kent için aşırı pahalı olduğu söyleniyor 😒 bende hastane konusunda kararsızım 🙄
Gulsenela Kent tabiki ama yani fazla pahalı bence ben imkanım olduğu halde tercih etmedim geçen sene sadece doğum 13 bin civarıydı ki doğumdan sonraki ilk gün topuk kanı bile masraf yani 20 25 bin arası gözden çıkarmalısınız dediğim gibi verilir ama gerek var mı yok yani kalan on bin ile çocuk eşyalarını alırım medicana oturmadı henüz medicaldeki dr vardı İlkay hanım oraya geçti bi onu biliyorum ben medicale gidiyorum memnunum yani çok ta nazlı seçici değilim zaten tabi tercih meselesi
adalina0403 Gulsenela doktorum bazı hastanelerle anlaşmalı Vedat bey e gidiyorum can medicana kent ve ve sağlık mı neydi orayla o yüzden çok kararsız kaldım
denizinannesi_ Gulsenela 😳😳😳 nasıl ya bu kadar da olur mu şu zorlu virüs sürecinde nedir yani bu pahalılık 😒😒 ben eylül yada ekim gibi sormuştum doktorsuz herşey dahil çocuk doğduktan sonra çocuk doktoru bakımı topuk kanı alımı vs dahil 5.400 TL denmişti. Birden bu kadar artması nasıl bişey ya yazık günah bizler için 🤔🙄😳😒😬
Elcinyilmaz Tabi ki kent ama bende maddiyet yüzünden vazgeçtim eğer özel sağlık sigortanın yoksa muayene ücreti 440 TL idi, Doğum 14 bin ve ocakta zam gelecek dediler 🤷♀️ikili tarama testine de 880 TL vermiştim 😒
Bnselz adalina0403 medicalde vedat beyde doğum yaptım ilk doğumumu vedat bey cok iyidir. İşinde de uzmandır. Ama medical de doğrurken bir allahın kulu ebe yardım etmez mi ya. Yanlıslıkla epidural ğzerine suni verdiler bana.çığlık çığlığa doğurdum . Hepsi işi özel paralı ebeliğe cevirmiş.Bir ebe gelipte söyle nefes al gel masaj yapıcam demedi. Muayene edip cıkıp gittiler.tramva oldu bildiğin bende.
Ozlemakcay adalina0403 benim doktorumunda sizinle aynı şekilde anlaşması var. Burak ağca ya gidiyorum. Kendisiyle konuştuğumda pandemiyi bütün hastahanelerin iyi yönetemediğini medicanayı bu konuda başarılı bulduğunu söyledi. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Elcinyilmaz adalina0403 yani vermek istedikten sonra verilir ama inanın çok günah o paraya çocuğumun birsürü ihtiyacını aldım çınarlı da olucak doğumun 3500 TL 🤷♀️ karar sizin tabikide şimdiden iyi doğumlar 💕💕
adalina0403 Elcinyilmaz haklısınız benim de birçok yakınım orda yaptı memnun kaldı ama maalesef doktorumun anlaşmasında yer almıyor 😕
elus272 fatosd84 merhaba doktorunuz kimdi bende ilkay hanıma gidiyorum memnun kaldınız mu biraz bahseder misiniz hastane yeni olmasından dolayı daha önce doğumyapmış kimseyi bulamıyorum aklımda sorular var 🤦🏼♀️
adalina0403 fatosd84 yeni diye ben de şüphe duydum bir de sezaryen olacağım için çok kararsız kaldım açıkçası
Yagmur_C adalina0403 yok doktorlar çok iyiymiş ama hasta bakıcı ve hemşireler çok ilgisiz dedi 1 çorba getirmeleri 3 saat sürdü kimse napıcağını bilmiyordu falan dedi
fatosd84 Adagozde pardon 3850 aldı medicana Benim doktorum özel orda yaptırdı hastane olarak doktorum medicanayı tavsiye etti
Melekalyyy Yaa Yagmur_C yaa bende medicana sa yapıcam doğumumu ama bi tedirgin olduk doğum yapan varmı orada aramızda
hm35 adalina0403 kent tabiki baltan beri gidiyorum. medicana ya gitmedim ama yeni bi ekip ne kadar oturmuştur bilemiyorum. kentte fiyatlar yüksek, sgk anlaşması yok özel sigortanız varsa çok iyi olur