36+4 te doğurdum bebişimi çok şükür sağlıklı ama benim için bı buruk sanki bı 9 ay daha tasiyabilirdim 🤔😂bide çok acele oldu doğumum suyum geldi koştur koştur gittik sanki hiç bişi anlamadım zaten 2.ayda öğrendim hamileliğimi ee 8.aydada bebişim oldu😂 daha şimdiden hamilelegimi çok özledim😢😂 benden tavsiye her anı tek tek yaşayın kızlar bol bol karnınızı sevin konuşun hareketlerini hissedin💕
İçim bı buruk,😢
[silindi]
Mevreee 😂😂hayırlı evlat olsun insallah🤲🥰
Bende yirmi gün once 36+3 te dogum yaptım aniden erkenden geldigi icin insan bişey anlamıyo dimi hala soktaym ben kontrole diye gidip 7 cm acıklıgım oldugunu ogrendım bi saatede dogurdum şaka gibi bi dogumdu ya etkisinden cıkamıyorum 😃
halimefe2 ne güzel işte be millet üç santimi üç gün bekliyo allah sağlıkla büyütmeyi naisp etsin🤲🏻
halimefe2 7cm açıklık için ne yaptnz yok yani merak ettm hani 36dan sonra egzersizlerle falan başlayn diyorlar ya şimdi ben de 36ya grdm sayılır ne yapmam lazım neler yapmamam gerekir
Bu arada hayırlı olsun💃✌️
ktlu_shyla evet ya cok sükür elhamdülillah iki dogumumda bu sekil oldu rabbim kolaylık verdi hepinize versin insallah😍
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün 💐🧿
aysedemirucar kuzum inanki hiç birşey yapmadım allah vergisi diyorum diger dogumumda böyle olmuştu onda 38. Haftamdaydm yürüyüs squat yapmıştm hurma yemiştim hergün falan ama bunda fırsatım kalmadı erkenden geldi kuzucum😃
Mevreee allahım saglıcakla büyütöeyi nasip etsin 😂 insallah benimde zamanım gecerde hemen dogururum çünkü aşırı agrılarım oluyor
halimefe2 nasip demek ki hayırli olsn tekrardan
Mevreee amin insallah ama inanın zorlanıyorum bişeyler yparken insanların gelip evimi temizleyip bazı seylere müdahale etmesi vs insan rahatsız oluyor
aysedemirucar sagol canımm
Mevreee tek cocukta öyle oluuoda ikincisinde dogurunca bi rahatlıyo insan😃
Mevreee aynen😂