Smyyeakyldzz00 Msy5151 12-14 hafta arası sanırım. Bende 12. Haftamda gidicem 2 li test için . Şuan 11 haftalığız .
Asyaayaz1 12 14 hafta arası diye biliyorum cnm ben yaptırmıcağım için pek emin değilim ama 12 de başlıyor
seyhanmiray18 benimde doktorum 12 haftamda çağırdı 2 li test vakti geliyo dedi ilk hamileligimde yaptirmadim ama yaptırmak istiyo musun diye sormadı bile özele gidiyorum kontrole fiyatı ne kadar bilmiyorum yaptıran varsa bana da söylerse sevinirim
Mervensn1 seyhanmiray18 şehirden şehire değişiyor biz 60 TL ye yaptırdık başka şehirlerde arkadaşlarım 300 TL ye kadar çıktığını söylemişti benim doktorumda sormadı ikiliyi yaptı üçlü dörtlü tarama testinde sordu kendide bilgi verdi istersen amniyosentez yaparız falan dedi o şekilde geçirdik
biranneden1 seyhanmiray18 Ben de 12’de yaptırdım . Ve bana kalırsa yaptırılması gereken bir şey . Çocuğunun sağlığını öğreniyorsun . İkili test yapmanın ne anneye ne bebeğe bir zararı var . Ortaya çıkabilecek herhangi bir sorun varsa bunu önceden öğrenmiş ve tedbirini ona göre almış oluyorsun . Yaptırmak istemeyenleri ben anlamıyorum doğrusu
Eceee7 seyhanmiray18 bende özele gidiyrm muayene 135 vermiştim ikili test içinde 72 tl .amnio sentez icinde memoriale gitmek zorunda kalmıştım 3400 tl vermistik
Msy5151 biranneden1 buna bende katılıyorum yapılması gereken birsey gerek duyulmucak bısey olsa doktorlar nıue yapsın bu sıkıntı olursa erken müdahale edilir
Kedisever3535 Beni haftaya çağırdı o zaman da 11+2 oluyorum. Ama 12-14 hafta arasi demiş herkes.benimki erken mi
nazlcandrli Kedisever3535 benide 11+3 e cagirdi canim zaten 11-14 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum
bebisini-bekliyor Kedisever3535 11-14hafta arası yapıyorlar ben 11 de normal kontrole gıtmıstım onu da yapar diye erken olunca yanlıs sonuc verebiliyor dedi bu carsamba gitcem 11+7 oluyor sende bikac gun gec gitsen ıyı olur sanki
Msy5151 Smyyeakyldzz00 anladım canım ınsaalh cinsiyet ogrenırız cok heyecanlıyım belli olursa sende buraya yazarmısın gittiğinde
Smyyeakyldzz00 Msy5151 yazarım tabiki canımm :) benim ikinci hamileliğim bu bi oğlum var bakalım nasip :)
Gunnurb Dorukela merhaba , bende ikili test yaptıracağım ne ötede bu fiyata yaptırdınız acaba ? Bana hep 700 600 fiyat verdiler
Smyyeakyldzz00 Msy5151 anladm canım maşallah Allah bağışlasın. Hakkımızda hayırlısı olsun o halde bakalım . Ben sonucumu yazarım buraya :).
Ozlemyeni Ya buraya yazin sonuclarinizi olur mu? Bende iki haftaya gidecem ikili teste. Meraklaniyorum nasil cikiyo sonuclar