Astadavistabeybi aysedemirucar çevreye kalsa sezeryanı doğumdan saymıyorlar böyle insanları gerçekten görmek istemiyordum sağolsun eşimde izin vermedi kuzum herkes konuşur önemli olan bizim ne istediğimiz ve kendimizi hazır hissetmemiz
Astadavistabeybi aysedemirucar çevreye kalsa sezeryanı doğumdan saymıyorlar böyle insanları gerçekten görmek istemiyordum sağolsun eşimde izin vermedi kuzum herkes konuşur önemli olan bizim ne istediğimiz ve kendimizi hazır hissetmemiz
Zeyypkr aysedemirucar hahaha😅 doğru 👍🏻 Üstesinden gelinemeyecek bir şey yok nasılsa beraber yükü omuzlayacağız. 🌼👏🏻
Zeyypkr aysedemirucar hahaha😅 doğru 👍🏻 Üstesinden gelinemeyecek bir şey yok nasılsa beraber yükü omuzlayacağız. 🌼👏🏻
Zeyypkr aysedemirucar hahaha😅 doğru 👍🏻 Üstesinden gelinemeyecek bir şey yok nasılsa beraber yükü omuzlayacağız artık🌼👏🏻
Zeyypkr aysedemirucar hahaha😅 doğru 👍🏻 Üstesinden gelinemeyecek bir şey yok nasılsa beraber yükü omuzlayacağız artık 🌼👏🏻
purpleviolet Astadavistabeybi teşekkür ederim 🌸 evet bende gecelikle üşeyeceğim gibi hissediyorum, depentin işe yaramasına sevindim bende koydum çantama 😊