Uzunca bir hastane listem vardı inanın yarısını kullanmadım . Sezeryan oldum 1 gece kaldık emzik biberon süt sağma makinesi temizleme pamuğu hiç kullanmadım . Alt açma bezi ıslak mendil depent çöp poşeti yastık kılıfı ve bolca bebek eldiven ve şapkası kullandık kızımız çok yaramazdı hep eldiveni şapkasını düşürdü yenisini taktık bir sürü götürmüştük neyse ki eve kadar 1 tane kaldı onlardan yanınıza bol alın . Bazı bebekler ilk 24 saat kaka yapmazmış bizimki yapmıştı ama toplam 5-6 tane bebek bezi ya kullandık ya kullanmadık diyebilirim 15 tane almıştım yanıma . Bebeğimiz çok gazlı onun için yanınızda kalacak kişi uykusunu iyice alsın gece boyu ayakta kaldı eşim ona masajlar yaparak uyuttu . Bol su içtim ve sadece sıvı şeyler tükettim ilk 3 gün ekmek ve pilav gibi şeyler yasak . Gaz çıkartamayan hastaneden çıkartmıyorlar panik olmayın onunda iğnesini vurdular istemesenizde gazınız çıkıyor. Hastaneye komposto yapmamıştım şerbet dağıtıyorlar gebelere ondan içtim inanır mısınız çok güzeldi tadı Bebek için yedek kıyafet alınmalı bizim kızın kakası bizim beceriksizliğimizle kıyafetine bulaştı . Koca listemden sadece bunları kullandık😍umarım yardımcı olmuşumdur 🌸