[silindi] Daha 10. Haftadayım ilk gebeliğim ama bebek çok tekme atıyor falan yazıyorlar tuhaf oluyorum karnın içinde birşeyin hareket etmesi korkunç mu sizin için nasıl oldu
heyymomm [silindi] hareket etmeye başladığında da hareket etmemesi korkunç oluyor 😄 çok güzel bir his hele ki size tepki vermeye başlayınca o daha da güzel
minik_kalbim [silindi] Benim bir arkadaşim vardi oda öyle diyordu hep içerden hareket ettigini görmek korkutur beni diye tabi bende düşünürdm aceba gercekten korkuturmu korkutmuyor inanki öyle güzel öyle muhtesem bi his ki o tekme atıkca bi kez daha anne oldgumu hissediyorum 🥰☺️Ilk hamileligim ilk heycanim masallah 32+4olduk 🤲hele bide bi kaç gündür konuşmama tepki veriyor aklım gidiyo ☺️ kiskanc babasi geliyo o da konusuyo ona tepki vermiyo 😂 anaci olcak ogluşm galiba☺️🤲
[silindi] BilgeYzcl inşallah aslında zaten öyle olacağını düşünüyorum ama yaşamadan önce çok çok tuhaf bişey gibi oluyor 😦😂
sue92 Hiç korkunç değil. Hatta harika bir his. 36+3’ten bildiriyorum🥰 ayağını bacağını hissediyorum. Hatta hareket etmediği zamanlar daha korkunç. Hep oynasın istiyosunuz👍🏻
Hellobaby2 İnsanın elini karnından kaldırası Gelmiyor İnan. Mükemmel tarifsiz bir duygu. O tekme attıkça, içimde canlandıkça kahkaha atıyorum mutluluktan 😂💕💕
[silindi] minik_kalbim yaa anlayıp tepkide mi veriyor maşallah demek ki başlarda benim gibi düşünen çok üzülüyordum ben mi tuhafım diye 😂🤗
hilal-a minik_kalbim ya günlerimiz bile aynı benimki de aynı konuşuyorum biseyler diyorum tepki veriyor en son sabah eşim işe gidiyor hadi babaya güle güle de falan dedim tekme attı 🤭 eşime hiç tepki vermiyor buda biraz hoşuma gidiyor 😂
Nilasyamom [silindi] açıkcası o hisden bende korkuyorum 🙄 16 haftalığım. İnşallah sağlıcakla hisseder mutluluk duyarız 🍀🤲
[silindi] Nilasyamom inşallah düşününce içinde hareket eden birşey olması çok mucizevi çok imkansız geliyor 😂😦
minik_kalbim [silindi] evet canım yeni başladı bu huyu ama öncedende o kadar konusurdum cani isterse oynardi 😂
hilal-a [silindi] o hareket ettikçe o kadar mutlu olacaksın ki Allah’ım herkese yaşatsın diyeceksin ♥️
[silindi] hilal-a ay maşallah şimdiden zeki bi çocuk olacağı belli sağ sağlim kucağınıza alın zeka küpünü 😂☺️
minik_kalbim hilal-a ahahh 😂aynen benjmde hosuma gidiyor eşim kendine benziyo diye uçuyo havaya bende sadece bana tepki veriyor diye mutluyum 😂🤲
Mybabyizmir [silindi] bence çok güzel bir duygu 🥰 ama 24 haftadan önce net bir şekilde hissetmek zor. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum.
hilal-a [silindi] benim burda kimsem yok eşimde 24/48 çalışıyor tek konuştuğum bebeğim olunca acıyor heralde tepki veriyor😂