Asil_Egem Kızlar belki tuhaf gelecek ama ben daha 7 haftalık hamileyim ama sanki karnım çıkmaya başladı gibi geliyor aceba ben mi sabırsızlandığımdan acele ediyorum yani çıkmaya başlar mı karnım🥰🥰🥰
Kbraozkn Asil_Egem ilk haftalar oluyor öyle ama tamamrn gazla alakalı bi şişkinlik hamilelikle alakalı değil
Asil_Egem Seymassrioglu yaaaa sabırsızlanınca öyle düşünüyorum demekki aslında mantığıma ters ama heyecan işte😃
Ahsen_ahsen Gerçekten karnın çıkınca anlıyorsun hamile göbeği nasıl olur. Özellikle son ay altın vuruş yapıyor vücud :D şimdiki sadece şişlik
Elbet-birgun-kavusacagiz Asil_Egem 🤣🤣 gazdir o canim siskinlik 😊 amaa nolur yok bu bebek diye israr etmee lutfeeen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bi kisiyle kalalim bu konuda🤣🤣
Asil_Egem Elbet-birgun-kavusacagiz ayyyy yok canım ısrar etmicem zaten çünkü benimde mantığıma ters ama heyecan işte😂😂😂😂
Asil_Egem Mzgnormann zaten doktorumda dedi ultrason da bebeğin kalp atışı cızıltı şeklindeydi gazdan dolayı dedi
ahsnkrmz Asil_Egem İlk haftalarımda bende öyle diyordum.Ama şişliktenmiş meğerse 🤗 Şimdi 19+2 yim belli ediyor kendisini.
annepanda Asil_Egem 20. Haftaya kadar her sabah karnima baktim… 🤣 Ancak 21de şismeye basladım.. ama şuan bile cok cok yok. 27.haftadayız..
ahsnkrmz Asil_Egem İnan o kadar çabuk geçiyor ki.Sanki daha dün öğrendim.Hatta burda okuyunca bende senin tepkini veriyordum🙈Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏻🌸
annepanda Asil_Egem kisiye gore farklilik gosterebilir. Ama 12.haftaya kadar cok belli olmaz sanirim.