Serifeee92 Aysesss bende 26 haftalığım canım son günlerde daha fazla hareketlenmeye başladı benim ki ama belli olmuyor tabi zaman zaman ses cıkmıyor sonra birden Bi başlıyor durmuyor. Hareketleri de sertlesti biraz artık 😊
Fatos007 Aysesss 26 haftalığım benimde günü günü tutmuyor bazen çok hareketli bazen hiç hissetmiyorum. Genelde uzandığımda ve gece uyurken hissediyorum.
Emekce Aysesss 28+2 maşallah hareketli bir bebek bizim kız.Ama oldum olası öyleydi.Simdilerde tekme den çok karnımdaki hareketlerini hissediyorum.Yer değiştirirken canımı yakıyor.Disardan da görülebiliyor.Ama herkesin vücudu aynı değil.Hani başkalarına göre değerlendirmeyin derim.Mesela ben 12. Haftada hareketlerini hissetmeye başladım.İmkansiz diyenler oldu ama maalesef yanildilar.Karin yağı ve kilo çok etkili bu konuda.İc karnın darlığı birde.
Mervisssss Aysesss bende 27. Haftadayım benimki de çok az hareket ediyor yA korkmaya başladım hiçbir zaman çok hareketli olmadı 😕
Janjanes Az önce diğer postta kızlarla bu konuyu konuşuyorduk bende 27+2 tim aynı benim bebekte pek hareketsiz
babymom- Ben 26 dayım bazen az hareket ediyor ama bazen çok hareketli oluyor hatta bu aralar hatekleri sertleşmeye başladı
Burcak65 Benimde bu gece 28 dolacak.. Gün içinde genelde az hareket ediyor hatta tekme nadir atıyor.. Ama şeker yüklemesi yaptığımda delirmişti içerde tekme ata ata :)) 28-32 arası düzenli oluyormuş.. Bugünden sonra takip ederim artık
seymabykn Öğlenleri fazla hareket etmiyor ama öğleden sonra çok hareketleniyor özellikle uzanıp yattığım zaman başlıyor yaramaz 😂 bende 27+4üm doktor hareketlerini takip et dedi
HULYA0693 Kızlar bişey soracam hastanede ultrason kağıdı veriyorlar ya iki bölüm var birinde kendi bebek haftası var diğer yerde daha fazla hafta çıkıyor kg boyu farklı yazıyor neden acaba sormadım da hiç
hgezgin HULYA0693 ilk bölüm son adet tarihine göre hesaplanan tarih. İkincisi ise kafa çapı, uyluk kemiği ve karın çevresi gibi ölçüleriyle hesaplanan değer.
gzm1234 Emekce kendim yazdım sandım bi an☺️ Bende 28 haftalığım ve 12. Haftada hissetmeye başladım kime söylesem inanmadı ama hissediyordum kıpırtılarını
Ayten0661 Emekce benim kızım da öyle hissettiğimden beri kıpır kıpır bazen uyandırır gece kıpırdamalarıyla beni 🤗 dönerken bile hissediyorum
Aysesss Mervisssss benimde gun icinde az hissediyorum yatınca falan ara ara hissediyorum daha hareketli olması lazım degil mi
Nurcihn Aysesss nazar değmesin bizde 27+2 haftalıgiz ve benimki çok hareketli maşallah ya yaramazmi olcak nabcak
Melike0642 Aysesss Bende 27 haftadayim canım çok hareketli benimkisi arada bı gün hareket etmediği oluyor tabi genellikle geceleri hareketli 🥰
denizanasi1 26+3 olduk bizde ama ultrasonda 27+6 görünüyor oğlum😊 çok hareketli maşallah. Sabahları uyandırıyor bazen, gün içinde genelde ben yemek yerken o fır dönüyor 🥰