Dryaakgn Senemufuk öncelikle Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin her iki yavrunuza da gerçekten maşallah diyelim çok güzel bi dogum olmuş peki ilişki sıklıgınız ne kadardı ve neler yaptınız tavsiye vereblrmsn ❤️
Medine_25 Senemufuk Amin Allah razı olsun canım duaların için 2 evladinda sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
Senemufuk Dryaakgn benim eşim yurt dışında çalıştığı için 5.aydan beri ilişki durumu söz konusu olmadı doğumuma da gelemedi ve ben hiçbişey yapmadım açıkçası günlük ev işlerim çocukla uğraşma başka bişey yapmadım
Senemufuk Esmabaran aynen boşuna korkuyor anne adayları bende bilsem kilolu bende yapmazdım heralde normal doğum ama mesela kilolu olmasına rağmen kızımda çok az dikişim oldu ve çok daha hızlı toparladım
Senemufuk Ysmncylncpc bence bekle direk suniye başvurma çünki suni sancıyla biraz daha ağır geliyor sancılar normal doğum istiyorsan doktor takibiyle 41 haftaya kadar bekleyebilirsin
Senemufuk Bir_Prenses_Annesi siz anlamazsınız zaten açıklığın olup olmadığını o haftada bende de yoktu direk doğum yapacağım gün açılma oldu
Dryaakgn Senemufuk Anladım teşekkür ederim tekrardan Allah size bağışlasın benmde bugün nişanım geldi inanın korkuyorum yani daha çok heyecan bastı 😂
Senemufuk Dryaakgn allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin canım sakin kal hayırlısıyla kucağına alacağın anı düşün
Meryemece1 Gokceeebade neyden utanıosun lavman yapılıo ağrı falanda olmuo tuvalete yapıorz boşalması lazım mış ıkınırken tuvaletini yapabiliyorsun çünkü
Senemufuk Gokceeebade o an zaten yapsanda umrunda olmuyor ki sancı ve ıkınma derdinden ve bazen lavman etki etmiyor bu bizim elimizde olan bişey değil
halimefe2 Gokceeebade nasıll lavman öyle bişey degil kuzum suyu veriyor popişine sonra sen wc gidiyosun orda boşaltıyosun içini onların gördügü bişey yok ki