Sare_amine Aloneanqel tesekkur ederim vakit ayirip detayli bi mesaj yazmissin hakkini helal et allah razi olsun
Gulcan06 Cigdem175 canım ben zayıfım ama insulin değeri ne diye bakılıyor ne yazıyor ona gore baktiryim bende glukoz benim 104 cikmjs
Sare_amine Gulcan06 sizlere soru sorarak kavramak istiyorum bu hastaligi… aclik sekeriniz kac olmasi gerektigini soyledi doktorunuz.. doktorum 95 altinda olsun diyor
Aloneanqel Sare_amine hayır 8 kg verdim ben. Bebeğim , amniyon sıvısı 4 kg işte. Hamile kaldığım kilodan 4 kg eksiğim var yani. Aksine insülin diyet le yapılınca kilo verdiriyor
Sare_amine Kafayi yemek uzereyim sekerim olmasi gereken degerin uzerinde.. diyetle olmuyor ama doktorum inatla insulin baslamiyor.. kendimi caresiz hissediyorum nasil mutsuz bigebelik yasiyorum 😔
EsrSvm Cigdem175 Bilgi için çok teşekkür ederim canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Bu insülin direncinin bir belirtisi var mı acaba.Bana da bir tek o yapılmadı sanırım.1,75 boyum kilo 62-64 değişiyor.Pco da yok bu durumda da olabilir yani öyle mi ? Bir de aç tok nasıl baktırmak lazım.Bunu hiç araştırmamıştım görünce heycanladım açıkcası . Rahmetli babam şeker hastasıydı 3 öğün insülin vuruyordu.Daha önce açlık şekerine bakıldı ama aynı şey mi acaba bilemedim..
Sare_amine Aloneanqel 1 saat bugun 144 cikti… sizin sekeriniz kacken insuline basladilar. Doktoru mu degissem acaba
Sare_amine Aloneanqel sekerle insulinle ugrasmaktan karnimi sevip oksayamiyorum yavrumu…. allah sonumu hayr etsin cumlesiyle
Aloneanqel Sare_amine 225 benim ilk 1 saat. Senin şekerin az daha dikkat edersen iyi olur 130 altına düşer. Ben insülin olup yemeği az değil normal yediğim de bile 160 çıkıyor. Önemli olan diyet. İnsülin destekliyor diyetle yoksa o da birşeye yaramaz. Kuzenimin 160 dı şekeri sadece diyet ile Doğum yaptı sağlıkla, şuan bebeği 1 yaşında
Sare_amine Aloneanqel 6+5 henuz yeni… sizin daha yuksekmis canim ya.. Allah şafi isminin hurmetine sifalar versin cumlesine…
pol34 Kesinlikle çok doğru. Otoimmün bir rahatsızlığım var 3-5 kilo da fazlam vardı. Gluteni, şekeri, kızartmayı falan tamamen kestim öyle dinlenmiş uyanıyordum ki bedenime format atılmış gibiydi, 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
Aloneanqel Sare_amine amin cümlemize inşallah 🙏🏻🙏🏻 Benim de senin haftan kadarken çıktı canım gebelik şekerim. 9. Hafta da şeker yüklemesi yapıldı ve 10. haftadan beri de insülin kullanıyorum. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah🙏🏻🙏🏻
Sare_amine Aloneanqel amin insallah.telkin edici konusmalarinizdan cok mutlu oldum rabbim karsi getirsin…