esraizmirli Bireylulmasali yani bende bakmıştım oğlum olacak canım Allah izin verirse önrilmediğide yazıyordu tabiki emin de olmadığımı söyledim doğruluk payını bilmiyorum canım ben uyardım sadece tabiki siz daha iyi bilirsiniz ☺️
Beyzasrvn esraizmirli Biz goktug istiyorduk kuzen bizden önce koydu😄 Bizde Aybars ismine karar verdik
esraizmirli Beyzasrvn ya çok tercih ediliyor eşimde nerden bulmuş bilmiyorum ama acaba olurmu diyorum çocuk kaldırabilir mi anlamıda varya çocugu etkileyecek diye çk korkuyorum genelde hareketli oluyormuş bebekler korkmuyor değilim😂
esraizmirli Gulsumm32 bizimki kesin eşim evde Göktuğ diye geziyor 2. Çocuk olursa onada ben isim veririm inşallah 🤪 😂
Gulsumm32 esraizmirli biz eşimle ortak kararımız olcak bebegimin cinsiyeti erkekse haftaya kesin belli olur kontrol var doktora gidecem
Zeynohebun Bireylulmasali kürtçe bir isimdir i Dağın en yuksek yeri ve kürtçe de anlamı daha farklı annelerimiz bilir😊
0znur Bende çok istiyordum Kayrayı, Diyanete de yazdım uygun konulabilir yanıtını aldim fakat, birkaç hocaya sorduğumda konulamaz dediler. Bizde cok ikilemde kalınca vazgeçtik maalesef. Ama çok hoşuma gidiyor, çok güzel bence 😊
Gulsumm32 242424e inşallah evet hoş duruyor demi isim ben eymen ismini çok seviyordum ama arkadaş koydu
0znur Glysrcn Eşimin bi arkadaşına defalarca sordum çok istediğim için En son kesinlikle olmaz kitaplarimdan birinde eski türk mitolojisinde tanrılara deniyor dedi. Bizde anlamında bi kesinlik olmayan bi isim olmadığına karar verip vazgeçtik