Dryalp Ght ben çok hareket yapamıyorum düşük tehlikesi var dıye ama yatın uzanın dedi ayaklarını uzat yukarı dedi dönmesi için döndü öyle bebek
Alyaveannesi Ght donmezse yapacak bisey yok canim saglikli gelsinde bizde sezeryan dogum olduk sonucta dogum sekli onemli degil ki 😊
Bsra3456 Ght benimde 35 daha makat geliş inşallah dönerler ama iki gündür aşağı tarafa çok baskı yapıyor anlamdım niye
Ght Bsra3456 dönmüştür sizin belki de çünkü dönünce kafasıyla baskı yapıyormuş bende o yok ordan anlarım diye düşünüyorum yan yatıyor gibi en basindan beri öyle c şekli gibi
Ght Busra_74 bakalım bu hafta da bakınca doktor ne diyecek hep normal yapacakmısim gibi konuşuyor vardır belki bir bildiği😁
Ght Alyaveannesi tabi ki öyle sadece bu berlirsizligi pek sevmedim netleşirse rahatlarim gibi ona göre hazırlarım kendimi hayırlısı olsun hangisi sağlıklı hayırlıysa o şekilde olsun hepimiz için 🤗🤗
Dilaayes Ght bennim de 38+2 bebeğim norrmal doğum pozisyonunda amaa kanala girmemmis haaftaya. Gel tekrar bakicaz duruma göre dedi
hakanebru_ Ght benim 37. haftada döndü canım anlrsın zaten döndüğünü işk gebeliğim ama anldım döndüğünü aşğıya doğru baskı çok yapıyor döndüğünde bir haftadır doğum pozisyonunda oğlum oldukça zorluyor arada çok canımı yakıyor hatta vajinal baskıdan dolayı
Ght hakanebru_ evet öyle diyorlar anlarım diye düşünüyorum zaten karın biraz aşağı falan da iniyormus size de kolaylıklar diliyorum sağlıkla gelir inşallah 🤲
Brcrs Ght dönmeyince dönmüyor yürüyüş falan hepsinide yaptım 36 dan sonra mucize gibi dönse zaten hissediyorsunuz ben şuan 38+5 teyim dönmedi doktor her hafta bakıyor aynı sezaryen olucam 25 ocakda hayırlısı
hakanebru_ Ght amin canım hepimiz inşallh, döndüğünde karın düşüyor zaten çoğu kişide benim karnım da düştü 38+2 deyiz şimdi ara ara belime karnımın altına kasıklrıma ağrılr giriyor bakalım ne zaman gelecek bey efendi 🥰