Ozgglt_ nida50 hormonlarla alakalı bence. Sütü gelmeyenin sütü hiç olmayacağı anlamına gelmiyor. Doğum yaptıktan sonra göğüsler uyarılıyor ten tene temasın sütün gelişi için çok önemli olduğu söyleniyor. Alakası olduğunu sanmıyorum
nida50 Ozgglt_ oksitosin hormonu hem doğum kaslarını kasıyor, hem memeden süt salgılanmasını sağlıyor diye biliyorum ben de ama burda bazı hanımlar sütü gelmeyenlere sütün olmaz, hemen gelmez geç gelir vs diyorlar, aklıma takıldı.
alininannesiiiii Ozgglt_ maşallah sizin baya kıyafetiniz varmış bende renkleri ayırdım üç kerede yıkıcam dolabı bekliyoruz hala gelmedi gelsin bende başlıcam artık en güzel telaşlar bunlar 🥰
Ozgglt_ alininannesiiiii benim 1 makinede nevresimleri olacak +1 makine o yani 😄 evet çok güzel tatlı telaşlar seve seve asıyor insan her kıyafeti çorabı Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla güzel doğumlar nasip olsun her birimize inşallah
Umutcumunannesi bizde ayni şekilde dun gittik 29+6 da tam yuzunun fotoğrafin8 çekemedi doktor rahim duvarina cok yakin duruyor dedi benimde o zaman sormak aklima gelmedi ama yuzu rahim duvarinin yaninda olduğuna gore donmus demek degil mi
Ozgglt_ Umutcumunannesi evet rahime yakın oluyor dönmüş demekki ama erken haftalarda geri dönebiliyormuş
Humeyra-Kk Ozgglt_ benim 31+0 da kontrolüm vardı bebişim 1707 grammış maşallah sizinki gayet iyi 🥰 ve doğum pozisyonu almış durumdaydı doktorum daha dönebileceğini sanmıyorum artık alanı dar eskisi kadar hareket alanı yok dedi 🙏🏻 Lakin benim zaten zorunlu sezaryen olacağı için pozisyon önemli değil diye biliyorum 🙏🏻😇
Ozgglt_ Humeyra-Kk sizin daha az kaldı sanırım hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah 🌸 benin eşim 4 buçuk kilo doğmuş bilmiyorum hafiften korkmuyor değilim 😂 sağlıklı gelsinlerde nasıl olduğu önemli değil
Humeyra-Kk Ozgglt_ ooo maşallah galiba biraz babaya çekmiş ☺️ Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil gerçekten 🤍 ve AMİN çok teşekkür ederim inşallah kolay olur 🤲🏻🥰
burcumelis Bizimde oğlan 30. Haftada dün gittik 30+4 1600 kgydu anlamıyorum afedersiniz öküz gibi yiyorum sabah yumurtamı sütümü muzumu vs herşeyi ama kilo alımında bi yükseklik yok hep normal düzeyde yedigim kaadar almıyo hiç moralim bozuluyo erkek bide daha kilolu olur diyolardı hiçte öyle olmadı bizde gene 2. Gebeligim kızımnda bu haftalrda kilosu aynıymış
Ozgglt_ burcumelis kilosundan ziyade sağlıklı gelişimi önemli eğer ki her şeyi iyiyse canınızı sıkmayın protein ağırlıklı beslenmeye çalışın yani beslenme şeklinizi değiştirin ama bir sorun yinede doktorunuza ☺️
burcumelis Ozgglt_ tabiki sağlığı önemli☺️ Ama kilo açısından diyorum doktor en son 877 ydi 1 ay snra 1600 e iyi dedi tam uyumlu dedi ama çoğu kişinin hele erkekse 2000 kg fln bizimki az gibi protein ağırlıklı besleniyorm aslında genelde anlamıyorum
Ozgglt_ burcumelis asıl kiloyu 30dan sonra alır bebekler diyorlar belkide bundan sonra kilo alımı başlar canınızı sıkmayın ☺️ Bizim babası sayesinde genetik faktörler olduğunu düşünüyorum 4 buçuk kilo doğmuşta 😄 siz canınızı sıkmayın ☺️