mlkkk Dilaraa06 Benim izlediğim video da sayfa sayfa geçiyordu bu hanım biraz uzatmış ama bunu bulabildim 😊
Zafsim0801 mlkkk marketlerden degıl daha yeni aldım İnternetten Sumay bebe var harıka ötesi anne yanı besıgınıde ordan aldım tavsiye ederim
Zeleno mlkkk yeni aldım sayılmaz bundan önceki satışta almıştım ama yıkadım hemde kısa programda değil gayet güzel 👍
mlkkk Zeleno anladım canım ben cepte şoktan getirtecektim mağazada kalmaz diye en iyisi mağazada bakıp almak
Karbeyaz12 Ozgglt_ bimden aldım bende ama içi cok yumusak değil mi? Bebeklerin sert zeminde yatmaları öneriliyor
mlkkk Karbeyaz12 bana da çok yumuşak geliyor görselleri instagramdakiler dümdüz duruyor bu gelenler pofuduk pofuduk gibi gözüküyor
Ozgglt_ Karbeyaz12 evet yumuşak bir dokusu var. Olmadı sepet beşiğin kendi yatağında yatar ama o da çok ince geldi bana bilemedim 🤷🏻♀️
Tuba18 mlkkk ama fiyat olarak bence normal 50 TL ye aldım ben küçükken işimi görsün yeter şimdilik eğer internetten almayın düşünüyorsanız da babynest ve reflü yatağı bitişik olanlar var bence öyle alın daha kullanışlı olur
Emnemrahf mlkkk uygun fıyatlı almak istiyosanız ben orjinal aldım ve hiç kullanmadım gardrops hesabım emineyldz21 bakabilirsiniz