mlkkk Şoka gelecek olan babynest nasıl biliyor musunuz? Benim beğendiklerimle arasında fiyat olarak iki kat fark var.Daha önce BİM’den şoktan filan aldıysanız memnun musunuz? Yada internetten alıp memnun kaldığınız bi sayfa varsa yazar mısınız?
minnie123 mlkkk şokun pek kaliteli değil, BİM’in babynestinden birçok insan memnun. Bu arada Marmara bölgesinde oturuyorsanız hakmara da haftaya perşembe babynest gelecek göz atabilirsiniz
Ozgglt_ mlkkk bimden aldım çok güzel ben çok beğeniyorum sallanır sepet beşik aldık içindeki yatak çok inceydi direk içine yerleştirdim ve çok hoş oldu
tugce_25 mlkkk ben bimden aldim bude yuvarlak sepet beşik aldim onun için kullanıcam döşek gibi sıcak tutsun diye
mlkkk Ozgglt_ biminkine yetişemedim ben gerçi ilerleyen haftalar da gelir tekrar olmazsa onu beklerim.Kaç aya kadar yatabilir tahminen
Karbeyaz12 Ozgglt_ bimden aldım bende ama içi cok yumusak değil mi? Bebeklerin sert zeminde yatmaları öneriliyor
Ozgglt_ mlkkk valla aldığım sepet beşik 2 yaş ama babynestte ne kadar yatar hiç bir fikrim yok açıkcası
Tuba18 mlkkk bende bimden aldım çok güzel ama şöyle birşey var internette kiler mesela 100-120 TL ama onlsrın boyu daha büyük oluyor hani 6-7-8 aya kadar kullanılır ama bimdeki o kadar uzun süre kullanılmaz diye düşünüyorum ama yeri falan güzel kalın yumuşacık
mlkkk Tuba18 evet bu gelenler ölçü olarak bana da küçük geliyor İnstagramda gördüklerim 1 yaşa 2Yaşa kadar kullanılır yazıyor en azından BİM’e şoka gelenlerde 1yaşa kadar kullanılsa yine iyi görmeden de almak istemiyorum bekleyim en iyisi
Ebruuka Ben civilden aldım 60 miydi 70 miydi neydi çok da güzel kumaşı felan yikanabilir özelliği felan var
Cagemeg mlkkk Kalite olarak iyidir bilemiyorum ama boyut olarak küçük oluyo onlar. Galiba o yüzden uygun fiyatıda.
Bsmlh mlkkk ben nette 9 parça 125 indirimde buldum ama bakmak isterseniz adresi verebılırım haklara gelen bimdeki şoktaki gibi degıl küçük bencd