Tugbagungor_4446 Hamişler 8 haftalık gebeyim ters rahimli olduğumu söyledi dr benim gibi olanlar var mı
Ozlemyeni Tugbagungor_4446 ben😂 cok korktum nolcak falan diye ama bebek iceride buyurken rahimi normal haline getiriyomus.dogduktan sonra eski yapisina donuyomus tekrar
34_21_23 Tugbagungor_4446 benim öyle. Ters demek yanlış olur aslında. Sadece normalde rahim öne doğru yatık olur bizimki arkaya doğru yatmış oluyor. Gebelik ilk haftalarda biraz geç görülür kese falan o kadar onun haricinde ilişki de zorluk çekersin diyorlardı ama ben hiç sıkıntı yaşamadım.
Senaa-5454 Tugbagungor_4446 banada öyle dedi doktor hamile kalman normalde sıkıntılı olması lazım diye birde sezeryan olabilir dedi
Myworld_ Tugbagungor_4446 Benim de ters rahim 39+2deyiz 🤗 Annemin de ters rahim 3 çocuk doğurmuş. Ters rahim olunca iç göbek derler yani çocuk büyüdükçe karın fazla dışarı çıkmaz mesela şuan beni gören 9.ayi bitmiş bı hamile olarak görmüyor 😂
Babycurly Ben de 🙂 önemli bişey değilmiş, annemin de öyleymiş 2 çocuk doğurduktan sonra yıllar sonra öğrenmiş rahimin ters olduğunu. Korkulacak bişey yok.
Sevgiii7 Senaa-5454 emin misiniz ben bi prf . Başka da kaç doktora sordum hiçbir önemi yok normal doğumda olur dediler
Eymirinannesi Birçok Dr gezdim bir doğum iki düşük. Birkaç ay önce Dr a hamileliğim neden hep geç görünüyor dye sorduğumda ters rahim li olduğumu öğrendim
Senaa-5454 Sevgiii7 öyle dedi 7 haftamda bunu konuşmak için erken ama olabilir dedi bende anlamadım bir daha da konuşmadık doğum konusunu
Senaa-5454 kindersurprise ben 10 ay sonra kaldım ama korunuyirduk korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım ilk ay
Yldzz97 kindersurprise korunmayı bıraktığım hafta hamile kaldım onunla bence hiç alakası yok ayrıca ilişkide zorlanma vs olmaz
kindersurprise Senaa-5454 canım çok teşekkür ederim ben biraz geç hamile kaldım ters rahim benim de ama yazılanlara göre ters rahim geç hamile kalmaya sebep değil onu anladım sen de hemen kalmışsın
Senaa-5454 kindersurprise bende şaşırmıştım doktor öyle diyince iki doktorda öyle dedi bana çünkü normalde zor hamile kalman dedi sen iyi basarmissin diye konustuk hatta. Rabbim hayırlısıyla kucağımaza almayı nasip etsin . Kaç haftalık oldu seninki
kindersurprise Senaa-5454 canım ben 12 haftalık olmuşken düşük yaptım sen doğum yaptın mı ters rahim gebelikte sorun olmuyor değil mi şimdi yaptığım düşüğe sebep arıyorum da herşeyi göz önüne alarak sen bir sorun yaşadın mı gebelikte