MucizeBirKalp MehZey hala normal doğum olabilir umut ve dua ile sanci bekliyorum 🤣 kendisi gelsin diye ona verdiğimiz sure azalıyor. Perşembeden sonra ilk suni sanci yer duruma bakarız gibi gelmezse 🤦♀️
MehZey asra42 insaAllah Amin amin ama sende benden önce dogurursan asarım kendimi 😂 Dogursam da beni engelle öyle postlarını aç
asra42 @MucizeBirKalp benim en son 37 haftalikken 3kilo 108 gramdi ama simdi ne durumda bildiğim de yok 🙄
MehZey MucizeBirKalp en son 40+0 da gittim 3460 olarak ölçü kiloyu doktor Sizin ki yanaklı olucak çok şeker 🙈 Ben de korkuyorum kilo alır da yeni doğan primalarimiz olmaz totosuna 😀
Papatya-20 MehZey sen de bana dua et erken dogum riskim var 🤦🏼♀️ 👶🏼 🤰🏼 32+5 olduk hastaneden dün cıktık inşallah sen gibi totemler yaparım bende 🙏🏻😍
MehZey Papatya-20 rabbim vaktini en güzel şekilde tamamlasın insaAllah sağlıcakla kuveze gerek kalmadan alasın yavrunu kucağına 😘
MucizeBirKalp MehZey 200 tane bez var anca 100 tanesi biter 🤣 elimde kalacak bezlerrrr hem.yanakli hem gidiliyiz masallah 🤭