MehZey 40+4 olduk hiç bir belirtim yok ne olucak bu halimiz postumu gören dua etsin bugün sancısı başlasın diye 😭
Mirasaki MehZey sıkıntı yapma canım demekki zamanı var herşey normalse gelir bir kaç güne benim oğlum 41 haftayı geçti geldiğinde😊
Papatya-20 MehZey sen de bana dua et erken dogum riskim var 🤦🏼♀️ 👶🏼 🤰🏼 32+5 olduk hastaneden dün cıktık inşallah sen gibi totemler yaparım bende 🙏🏻😍
MehZey Resmen evren bana mesaj gönderiyor milyonluk programda tek kişi yok bu kız doğursun diyecek bu nasıl çiledir Allahım 🙄
Mirasaki MehZey bende sabırsızlanıyordum gün geçmiyor diye şimdi 4 yaşında ikinciye hamileyim 15 haftalık 🤣
MehZey Mirasaki bı 30 40 arası daha beklerim ama 40 tan sonrasını istemem her saat gün resmen 😬 sağlıkla al kucağına insaAllah 🥰
MucizeBirKalp MehZey normal doğum icin uygun mu hersey bebegon kilosu vs. Engel yoksa 42ye kadar yolu var. Ben 39da sınıra dayanınca 42ye kadar bekleyemicem kendi gelmesini bende buna üzülüyorum 😔
MehZey MucizeBirKalp normal doğum için uygunduk ama haftamız ilerledikçe irileşebilir veya herhangi bi sebepten zarar görebilir bunu göze alamıyorum haftamız da uygunken gelsin artık 42 leri göremeye gerek yok 😒 Sezeryan mi olacaksınız
MucizeBirKalp MehZey hala normal doğum olabilir umut ve dua ile sanci bekliyorum 🤣 kendisi gelsin diye ona verdiğimiz sure azalıyor. Perşembeden sonra ilk suni sanci yer duruma bakarız gibi gelmezse 🤦♀️
Ssssss Sağlıkla gelsin inşallah, stres yapmayın dua edin sağlık olsun gerisi bir şekilde gelir inşallah ❤️